Gal kas noretumete prisideti prie cs servo kurimo?
yra planuojamas buti sukurtas cs servas, yra zmoniu kurie ant jo metasi, planai realus, tai va gal kiltu kam noru dasimesti, nes kaip tik kokie dvieju zmoniu dar reiketu pilnai sukomplektuojant kolektyva, tai jei atsiras norinciu prasom nedelsti
o butent kokios pagalbos reiketu? galiu prisideti, tik nezinau kuom? koki interneto rysy turite?
Belmas man atrodo cia reiks pridet babkiu kad inetas butu 1MB/sec
radome vieta litnete, ieskom bendraminciu kurie mestusi ant pc, esmej jau musu pakaktu kiek musu yra, bet dar pora nepaknektu, bet cia labiau turetu dominti kas daznokai cs losia, negi mesis kas ant servo ir nelos jame, servas gerai ir cm’ams butent.turnyrams…
uz ineta babkiu nereik, vieta gausim gera 4free, tik pc susirinksi reikia kad be pingu veztu
o po keik mestumetes, is kokio miesto esate? pats tai cs palosiu daznai, tik va pinigu ir taip reikia visur kur sukisti.
matames iki 100, susirinksim seip gera pc, nes rinktis daug pigiau, o saibu visiems reikia, ypac sventes, bet kai kurie po naujako iskart saibas dos, esame is kns, nors yra ir vienas vilnietis, pingai visvien tie patys bus, juk litnetas yra litnetas… tai va ieskome bendrminciu…susidomejai?
oki lekiu ryt susirasysim dar jei kas
kad gal ne tada jau geriau i masina kalashus isidesiu,130 turiu jau, truksta ~150 litu tai manau bus geresne investicija
taij kad pilnai uzhtektu kokio p200 su 96 ar 128 ram ir 1gb hdd uzh koki 100lt… jej linuxa detum… kam che tos dideles investicijos
su 96 ram, servo nepadarysi, ju reikia zymiai daugiau.
ramu minimum 256ddr, seip turetu but stabiliai 512, bet su 256 dar apseitume, o procas minimum stukinis , tai be 600lt neapseisim…
px kaip nors pasistatysime
Onagras rašė:
ramu minimum 256ddr, seip turetu but stabiliai 512, bet su 256 dar apseitume, o procas minimum stukinis , tai be 600lt neapseisim…
abejoju ar su 256 iseis, zinok geriau biski proca pirk prastesni bet ramu 512.
$$$ neturiu ir man taip kur losiu pingas buna 100~120, o dar jai pas jus litneta o pas mane ne, bet nueikit i Nuorodas ten imeciau linka is kur softo servui parsisiusit
zinau kad 512 butu geriau, o del pingu zinok neesme kad pas tave ne litntas, litnetas visiem gerai eina, nebent jau koki dsl turi , o seip paziurek migla.ktu.lt kaip tau iena ir pns…
o kur tos nuorodos…
mano kompas galetu servu but
koki turi?