gal kas gali papasakot kaip pasidaryt spoilery?
gal kas gali papasakot kaip pasidaryt spoilery? sugalvojau pasidaryt pats bet nelabai zinau kaip! butu geraj kad papasakotut tiksliai ko reikia ir kaip tenai viskas vyksta darant. busiu labai dekingas!
o gal tu man gali papasakoti kaip man boeingui pagaminti sparna? spoilerio pats nepasigaminsi, pasigaminsi geriausiu atveju suoliuka, o jei dar labai labai noresi kad pakaushio saule nespigintu, tai prie to suoliuko dar ir pavesine galesi susikalti
Jei kyla toki klausimai, vadinasi nepasigaminsi net jei ir papasakosim
taj jai nezinai taj gal geriau ir nesvaik!!!
nepergyvenk pasigaminsiu! tik kaiko dar nezinau kaip daryt!
ar tu zinai kam ant masinu dedami spoleriai? del grozio? visai ne, del to kad sitas daigciukas psaustu masina prie zemes. O jei tu galvoji kad gali pats apskaiciuot kokiu kampu jis turi but pakripes kad nebutu tas “spoileris” tik suoliukas ant bagazines tai labai saunu. Papasakok ka tu zinai o mes tau patarsim ko tu nzn.
nu aisq gali lentos gabala, kampu pasukta prisikalti, gal ir bus kazhkoks spaudimas tik kokia kaina? o jei nori pasigaminti ale aerodinamini spoileri, tai gal tiesiog neoninius purkshtukus uzhsidek
matau kad patys nezinot taj ka jus galit man padet? krc rasiu kur kitur nes matau kad nieko nepasakysit!!!
Pac dariau oro anga ant kapoto.Ir galiu pasakyt kad buvo pigiau nusipirkt padaryta.Ir rezultatas nebuvo toks kaip noretusi.Tai ne siaip svaigstu kad cia grybu karas paimt ir lipint kazka
naudokis paieshka, turetu but daug tokiu temu
kapota atsidares vazinek
Siulau is parko nupyzdint medini suoliuka ir ji su samariezai prisriubint. Po tik nudazai- va ir spoileris
Naudok MDF plokshte.
Kokiai auto, ir katras spoileris?