Gal kas buvot Love Parade?

Gal kas buvot Love Parade?

Jo sitas renginys pats fainiausias!!!
turiu drauge is Vokietijos,kuri sake
kad nepraleidzia nei vienais metais,
sio sexovo renginuko!!Šypsena

ostapas >> o kodel tu nedalyvavai tik per telika zeejai? tau gi netoli Šypsena

Big H.

Mane nervina minios, o ri noredamas nebuciau galejes - vaikai nekokie dalyviai, nors per telika maciau ten chebra ir su vaikais vazinejo

ramios.bites rašė:

neapsigauk, ostapai.

tie vyrukai, kur zhmonai patiko, vyrukams ir skirti Mirkt

Vat del to as ir ramus toks Šypsena

ostapas rašė:

Mane nervina minios, o ri noredamas nebuciau galejes - vaikai nekokie dalyviai, nors per telika maciau ten chebra ir su vaikais vazinejo

nea, su vaikais ten butu nekas - isivaizduojat milijonine minia !!! o vaiku gi visa laika ant ranku neishlaikysi.

beje, gal kas zhinot, kiek shiemet ten zhmoniu buvo ?

Kiek buvo sake, bet as taip ir praklausiau, bet kai parode is malunsparnio, tai skruzdelynas tikras - obuoliui ner kur nukristi

Vokietijoje ivairus TV kanalai visa diena transliavo tiesiogiai. Ispudis - CRAZY!!! Daug graziu ir nuogu moteru Šypsena, net mano zmona vyruku isvaizda nustebino Šypsena Zodziu vaizdeliu geru buta. Zmoniu daugiau nei Vingio parke per Lietuvos Nepriklausomybes atgavima
Kita diena rode, kaip is tos aikstes siuksles su ekskavatoriais seme.
Ligonines chebra apsinuodijusi alkoholiu ar kitais kvaisalais. Linksma

Jo renginys tikrai vertas demesio Gerai… o ypach ishsiskyre musu brangieji tautieciai:

http://www.delfi.lt/news/daily/vztabloid/article.php?id=407952

ostapas >> o kodel tu nedalyvavai tik per telika zeejai? tau gi netoli Šypsena

Big H.

Narkashu renginys. Kai parode, kiek vokietu policija suseme narkotiku dileriu baisu darosi. Visi ten apsinarkashine arba girti buvo. FU

neapsigauk, ostapai.

tie vyrukai, kur zhmonai patiko, vyrukams ir skirti Mirkt