gal kas bandet sukonfigint siemens st55 ant mms?

gal kas bandet sukonfigint siemens st55 ant mms?

neiseina, surasiau visus parametrus, mms issiuncia, bet negaunu, jei man siuncia, gaunu zinute kad gautas naujas mms pranesimas ir patalpintas i www… ir tt. nuejau i omnio salona, chebra ten nezhinojo kaip padet, motyvuoja tuo, kad naujas telefas, nepardavineja jie, uztat gali neveikti Liūdnas gal kas bandet?

tai ko visi expertai tylit?

aloIgnoruoju

Halo Liežuvis

naudokis paieshka - ash jau du kartus esu rashes visus S55 konfigus kuriuos reikia suvest S55 - tiesa tai buvo bitei, tai reiktu susirast atitinkamus konfigu atitikmenis omniteliui (t.y. paklaust omnitel salonu), bet esme aiski kuriu konfigu tau reikia Šypsena

sekmes Labas

oi sorry - tik dabar pastebejau kad ieshkai ST55, o ne S55 Liūdnas jei siemensas yra prikishes nagus prie sio telefono softo - tai manau rasi analogishkus konfigus, taciau negarantuoju, bet pabandyt visada galima Šypsena

sekmes Labas

manau, tokia info tikrai rasi rusu forume http://www.siemens-club.ru , aisku, jei ja protingai skaitysi, pries akis turedamas omnio s55 nustatymus.

chebryte kad man net omnio salone sake kad as viska gerai sukonfigines, jie sake nezino nieko apie si telefa, todel negali nieko padeti, galvojau gal kas susidurete su tokia problema kaip paleisti telefona ant mms, kuriuo neprekiauja omnis, nes viska nustaciau gerai, galvoju gal ka reikia ijungti papildomai ar kazka, nes net omnitelio darbuotojas salone negalejo nieko paaiskinti