Gal kas bandet radija susikurt?

Gal kas bandet radija susikurt?

ar bandet kas nors?Tipo kad per winampa eitu.

Taip. http://www.shoutcast.com rasi visko ko tam reikia Šypsena

Kam isradinet dvirati dukart? Radijas JAU irgi sukurtas!Cha chaCha chaCha cha

Popovas isrado radija

Tu nori pakartot?Cha cha

Jo, as ir radija sukuriau, ir televizija…

NA jei esi ne is KAuno tada suprantu, kodel dar nezinai apie radija. MAno bendrabutyje veikai studentu radijas. Kuris eina per winampa, ir kuris transliuojamas internetu i visas pasaulio salis. Taigi. Ir zinot…labai geras daiktas…Rimta xebra, rimtos laidos ir tt. Taigi jei labai idomu bandyk klausti ju…adresu [email protected] .

Na zinau apie tokia.Bet noreciau susikurti pats.Gal kas jau turit susikure?

Jezau marija, apie sita dalyka zinojau seniau, nei tu klaviatura pirma karta pamatei (aisq biski persistengiau Cha cha). Siaura vaizduote, pas kolege, juoku visiskai nesupranti, neskiri kur pelai, o kur grudai ir negali atskirti, kur yra pokstas, o kur ironija. Siaip, manes tokie dalykai nelabai domina, o koki kvaila fraze kartais smagu mestelti. Juolab, kai toks klausimas, kuris reikalauja tokio atsakymo. Jei jau nori ta radija susikurti, tai per Google tikrai susirasi reikiamos infos apie tai. Nemanau, kad kas cia labai domisi tokiais dalykais, nebent is neturejimo ka veikti.

P.S. Bet geriausias tai palyginimas su kAUNu…

mane tai labaiu tie vyrai antram plane sedintys zavi Cha cha Girtas Šypsena

Šypsena Cha cha Girtas Nekaltas Tūsas Ignoruoju Šypsena Cha cha Girtas Nekaltas Tūsas Ignoruoju

Šypsena Cha cha Girtas Nekaltas Tūsas Ignoruoju

Cha cha Taip

Liežuvis Apkabinimas

Cha cha Liežuvis

Cha cha

lol Cha cha Girtas

man tai tas iš kairės kox mielas Liežuvis Drovus

ot kox … ne i savas ziurejo Cha cha

priešais gi merginos sėdėjo Angelas