Gal kam?:)

Gal kam?:slight_smile:

Gal kam 4 menesiu senumo polo reiktu su 4000km rida? Šypsena 1,6 TDI mechanika. p.s. airbag sveiki Šypsena

giedosi naujo kaina minus 10 proc. ? Cha cha

SKOLKA?

uz nauja yra saskaita moketa 18000e, tokio mazdaug per pus pigiau butu Šypsena

Kokiai nors imonei butu Gerai

cia tipo naujas polo 63klt kainuoja? Nekaltas

nu realiai tai cia susitaisytu taip, kad ir niekada nedauztu pataptu, jei kazkam reikai tokio tai geras dauzimas.

tai vapsce bazinis gal kokius 45 kainuoja, bet tai cia yra nevisai baze Šypsena touchscreenas, ratai, kondiske, el.paketas ir dar kazko ten yra Šypsena

Algirdekas dauztas Mašina irgi atsivezat?

Vakar ziejau opeliuku pasiulyma, kur reklamina dabar labai, mokka ~55k lt Gerai ir kaip nekeista pigiausias varianc turi elektra ir kondiske Cha cha nors tam paciam dacia duster vienas privalumas, tai, kad yra vairo stiprintuvas

labal labai reta. sita pirma per kokius puse metu. plius niekas jos neves turbut kol nebus zmogaus, kuriam reik Šypsena

per daug uz toky nespalvota

man su geru dauzimu rastumet? Cha cha

ko tau reik? Šypsena

vin’as ten kaina kaip ir gera, bet jobnuti mokesciai prisideda ~1000e i sikna, jei ne tai butu galima padaryt pigiau gerokai Šypsena

qcsadirect.com/Inventory.aspx?InventoryID=1172450&secid=5&t rc=165&ai=&rn=&vt=&st=&fa=&ad=&ati=&pd=&sc=&mk=11&mdl=&yf=&yt=&mz=&z=& pg=1&tpg=&rcppg=&vtg=&fts=&so=5&bn=0&d=9622f8af7f504c05937a596e9c23bf6 0#e76feed8f135476c96ef2985645917aaVa nupirka jau plaukia i lietuva irgi dauzimas juokingas, tai stoves lietuvoj apie 3000usd empke Šypsena

ir į ką spalvotumėt? Cha chaGera kaina, gera auto Gerai

quattre, cia apie ta bmw, kurio man neatidaro linko ar apie sita balta daikta? Šypsena

Jo tas ju puslapis kazkoks jobnutas ir man daznai neatidaro is pirmo karto, refresh padeda.