Gal kam?
Gal kam 4 menesiu senumo polo reiktu su 4000km rida? 1,6 TDI mechanika. p.s. airbag sveiki
giedosi naujo kaina minus 10 proc. ?
SKOLKA?
uz nauja yra saskaita moketa 18000e, tokio mazdaug per pus pigiau butu
Kokiai nors imonei butu
cia tipo naujas polo 63klt kainuoja?
nu realiai tai cia susitaisytu taip, kad ir niekada nedauztu pataptu, jei kazkam reikai tokio tai geras dauzimas.
tai vapsce bazinis gal kokius 45 kainuoja, bet tai cia yra nevisai baze touchscreenas, ratai, kondiske, el.paketas ir dar kazko ten yra
Algirdekas dauztas irgi atsivezat?
Vakar ziejau opeliuku pasiulyma, kur reklamina dabar labai, mokka ~55k lt ir kaip nekeista pigiausias varianc turi elektra ir kondiske
nors tam paciam dacia duster vienas privalumas, tai, kad yra vairo stiprintuvas
labal labai reta. sita pirma per kokius puse metu. plius niekas jos neves turbut kol nebus zmogaus, kuriam reik
per daug uz toky nespalvota
man su geru dauzimu rastumet?
ko tau reik?
vin’as ten kaina kaip ir gera, bet jobnuti mokesciai prisideda ~1000e i sikna, jei ne tai butu galima padaryt pigiau gerokai
qcsadirect.com/Inventory.aspx?InventoryID=1172450&secid=5&t rc=165&ai=&rn=&vt=&st=&fa=&ad=&ati=&pd=&sc=&mk=11&mdl=&yf=&yt=&mz=&z=& pg=1&tpg=&rcppg=&vtg=&fts=&so=5&bn=0&d=9622f8af7f504c05937a596e9c23bf6 0#e76feed8f135476c96ef2985645917aaVa nupirka jau plaukia i lietuva irgi dauzimas juokingas, tai stoves lietuvoj apie 3000usd empke
ir į ką spalvotumėt? Gera kaina, gera auto
quattre, cia apie ta bmw, kurio man neatidaro linko ar apie sita balta daikta?
Jo tas ju puslapis kazkoks jobnutas ir man daznai neatidaro is pirmo karto, refresh padeda.