Gal kam teko keliauti Lenkijos pajūriu?

Gal kam teko keliauti Lenkijos pajūriu?

Na žvilgtelėjau į žemėlapį ir pamačiau kažką ten panašaus geografiškai į mūsų Kuršių Neriją ties Gdansko užutėkiu. Gal kas tose apylinkėse buvote prie jūros? Ar panašu bent kiek į mūsų pajūrį ir vanduo gal kiek šiltesnis, bo ta pakrantė yra piečiau, nei Lietuvos pajūris?
Labai norėčiau ką nors apie tai išgirsti, nes galvoju ar verta ir ten Lenkijoj pakeliauti?

pati nebuvau,buvo brolis-parveze daug turistiniu lankstinuku,reklamos.Isties puikus kurortai,puikiai irengta,kainos nebaisios.Vartydama tas"knygutes" supratau: tikrai kada nors aplankysiu!VAndens tamperatura raso panasia,gal skiriasi tik vienu-kitu laipsniu.

Kaip tik praeita savaite teko lankytis siaurineje Lenkijoje Šypsena Pamaciau as ju pajuri, bet nusivyliau juo ir negalvojau, kad si Lenkijos dalis taip menkai issivysciusi. Taip, yra ten nerija, bet neprilygsta ji musu Kursiu nerijai Taip Nepatiko man tai, kad labai siauri papludimiai, beveik nera kopu, kai kur l.status krantai ir siaip nesutvarkyta viskas, neveltui didele dalis lenku vaziuoja i Lietuvos pajuri. Taip Gera ispudi paliko kurortinis didmiestis Gdanskas Gerai. Vandens temperatura tokia kaip ir pas mus, nu gal 1-2 laipsniais skiriasi. Taip

Ir man labai idomu, koks lenku pajuris, ar galima ji lygint su musiske Kursiu Nerija?

Musu pajuris zymiai pranoksta lenkiska Taip Lenkijos pliazuose net normaliu persirengimo kabinu, suksliadeziu nera. Nerasta ir kopu, tik keliolika pusu skiria pajuri nuo gelezinkelio (bent jau ten kur as buvau,t.y paciam siauriniam taske), ir daug kur labai status krantai prieit prie pliazo. Nieko ten gero Blogai, geriau jau Lietuvos pajury ilsetis. Taip

O geriausiai tai Latvijos pajūry ilsėtis, Ventspils labai tvarkingas ir gražus miestas. Pajūry pilna tualetų, šiukšliadėžių ir t.t. Nekaltas. Vienu žodžiu lietuvių pajūris neprilygsta latvių pajūriui… Nekaltas

kazkokia cia ne razruchiska tema Liūdnas
Gal is proto issikraustei?ar tai priverstini gydima atliko? Laimingas

Xi xiMirkt. O jau ir paklausti žmoniškai nygalima? Nu pakeliaut visiems juk norisi, kad ir su bajeriais ar ten be jų…

nu galima…
bet grizes is keliones parasyk gera pasakojima…
lauxiu Laimingas