Gal kam reikia?
1997m. Dodge Grand Caravan 3,8 benzas/dujos, automatas. 7 vietos, sviesus odinis salonas, el. valdoma vairuotojo sedyne, du peciai, autopilotas, antipraslydimas, abs, oro pagalves ir t.t.
o DRL kodel neirases tarp navarotu
nes jie kaip gabaritai, kadangi faros amerikostaniskos
duju nuo 18-19 miestui ir nuo 15 trasoje?
ne nereikia
duju iki 17 mieste. dabar turetu maziau valgyt, nes pakeiciau filtrus, tepalus pilnas bakas duju su nuolaida 113lt
jis benzo 18 eda, nepisk proto
as ir kai tepalus pakeiciu man sanaudos sumazeja 100g
va va,naparnikas kai ziurejo tokius,snekejo su forumieciais voyageriu klubo,dauguma tokius skaicius sakydavo…paime 2.0i mechanika ir padujino,tik ne grand
nu su 30 litru duju sugebejau nuvaziuot 155 mylias ir cia vilniuj. aisku, mano marsrutas geras. pries astuonias ryte iki moksleiviu rumu ir po septyniu vakare atgal i pilaite
moksleivis
kiek zinau, is visu situ gaidziu, 3.8 vienas geriausiu motoru
nu va prasideda- marsrutas geras…
o isimesk su juo i kamscius, rodys virs dvacoko benzo. vazineta su 3.8 ilgu.
Trulykas 3.3 ir 3.8 vienodi praktiskai. bet 3.3 maziau ryja, o kad galios jaustusi, kad maziau, taip nera.
Tai kad Neon sunkiai į Lampėdžių kalną pakyla, tai kaip toks pakiltų? Idealiausias variantas voyageriui 3.3/3.8 Su 2.4 dar dar galima pavažiuoti. 3.0 mitsubishi nesiūlyčiau
o tai ką dabar pirksi?
benzu as nevazineju. benzo man uztenka 15 litru porai savaiciu, kol dujos isijungia. trasoj sitas isvis iki 10 kapoja. man benzo sanaudas kompas rodo ~19. bet pagal duju suvartojima, pagal pylimus, matau, kad duju iki 17 litru. gi ne is lempos skaiciuoju. ziuriu kiek uzpilu ir kiek pravaziuoju
Robis, jau nupirkau