gal kam reikia?

gal kam reikia?

1200lt,bet manau simtukas nusiderintu…padangos 2vnt 7.5mm(matavau su slankmaciu)kitos dvi 6mm,gumos 5metu senumo 235/45 r17 nuo passat b5

penkiu metu nouneimai plastmase ispurksti - ir 318tdsas pirmais trim begiais DSC lempa uzdeginetu Juokiasi Juokiasi

siaip 5metai labai dar ok guma,gamintojas iki 5metu padangas sandeliuoja

vasarinems 5 metai nera baisu

pas mane dabar ant opelio continentalai kaip suprantu nuo tada kai is salono isriedejo, nes tu paciu metu kaip ir masina (05)… kadangi 318tds 66kw treciu begiu dsc degina, tai mano 74kw 5 turetu ta pati daryt Cha cha

cia tas degina DSC tai apeliuojant i doktoro pasakojimus, kaip jis neturi sukibimo pirmais trim begiais, gala nuplesineja, kai man su truputi daugiau kilovatu nekyla del to bedu Šypsena

1200 Vau!

debiloide…reto plauko Juokiasi…kalbeta apie 330d Ufff

prasideda Juokiasi

Kosmoz> tu nelygink benzo su dyzeliu… dauguma dyzeliu nusukineja ratus dugna imynus, nes ir durnam aisku del ko… paspardzius per sankaba lygiai ta pati darytu ir benzas

bet kaip turgeliaus boba…pasakojau,kad pavasari ant gausiai slapios dangos su baudejo 330d 3pavara dsc blykcioja…o finale gaunasi is kozmozo lupu,kad mano velia,nors kazkada sakiau jog mano velia 2pavara,tiksliau nevelia,o dsc isijungineja

o ant sauso ar slapio dsc junginejasi 2a pavara? Juokiasi

dar syki kartoju,kad jei atmintis 128mb,tai gal geriau patylek,rasiau kad nervuoja palyjus lietui vaziuojant mieste antra pavara ir norint inerti i tarpeli bei uzmynus dugna dsc sup1sa visa reikala…kaip koks turgaus batsiuvys varai Juokiasi

o padangos kokio gamintojo, gal tame reikalas? Mirkt

tiek su zieminem nokien hk7 tiek su vasarinem apynaujom federal

nu tai ziemines minkstos gumos ko tu nori? O federalai kaip falkenai, ant sauso ok, ant slapio ciulpia Cha cha

sakai pirkt navarkes? Cha cha

nu vasarai michelinus galui iblioviau naujus Šypsena

na matai,kai ratai su gumom gerom,tai nebliausiu dabar nieko,kol nesuvazinesiu