gal kam reik?

gal kam reik?

facebook.com/media/set/?set=a.198442456909476.51262.1764198 19111740&type=3&saved#!/media/set/?set=a.198442456909476.51262.1764198 19111740&type=1

prabangos meksciai Taip Cha cha

nepamenu, bet sitas lygtais nepapuola Šypsena

Kalėdų seneliui pasiūlyk, mažu geriau už rudolfa bus… P.S. aš tikriausiai čia nieko nesuprantu, nu bet ta neonkių krūva, tai tragedijų tragedija Veee

Shape, o jdm supranti? DE madas supranti?

pas šitą atbulinis bėgis yra?

yra, tik jei akumas nusedes tai nevaziuoja atgal Cha cha

bet siaip geruliai tie wing’ai…ar tik ne honda pirmieji pasaulyjiE itaise airbegus i mocus Klasta

greitai bus prierasai autopliuse…parduodu bla bla bla…210 KW registruotas kaip 65KW Juokiasi

o tai neturi sitas atbulinio begio ar kaip? Nekaltas

nu juk rase, kad yra Mirkt

nu tai Robke palyginai tu čia, tai JDM, EUDM ir tt mados kas tvarkingai gražiai padaryta aš suprantu, net ir bosozoku galima suprast. Bet bliamba nu kas čia gražaus, “Fast and Furious” laikai jau kaip ir praėje, o šitas triratis ir jo stylingas su grožiu nieko bendro neturi.

turi, atbulinis veikia nuo akumo

nu va man tas ir ydomu buvo kaip jis veikia nuo akumo…

Shape, pagooglink apie goldwingus jei idomu, paziurek kaip jie yra tiuninguojami, tada suprasi, kuo daugiau lempuciu ir aerografiju tuo didesnis “haiendas” atbulinis veikia nuo starterio

ar zinote kodel ciopus parkuoja galu i kelkrasti ? Nekaltas todel kad atbulinio neturi Cha cha

man reik Taip duok ka pasivezyt koki menesi pakol su cumodanu isspresiu? Drovus Cha cha

Daikc, draugas turi dvirati GL, rudeni nakti grizinejom gal +12 buvo jau nebesilta tikrai tai is paskos minant net peciukas klaimo jautes kai siluma ijunges Cha cha

man tai asmeniskai zymiai graziau atrode be tu elitos motoru lempuciu Veee