gal kam merso?

gal kam merso?

nesupuvęs(pas vasią garaže papūtinėjau) maža rida(apie 270) už 3 atidočiau Taipp.s. nu sūka ir kodėl aš vėl lendų į tą šūdą Ignoruoju

aukstas pilotazas su tokia foto pardOt Gerai

Tai per Kalėdas jau būsi pardavęs? Cha chaP.S. Tamsintus langus sudėtinga nusilupti pačiam? Tamsinta tikrai ne gamykliškai. Nekaltas

Edai, aš prie TA nusilupau pats su peiliuku Cha cha Tik paskui kai reikėjo klijus tuos valyti, tai trukau šiek tiek Šypsena Bet čia jau po to, kai TA praėjau, ramiai neskubėdamas Taip

Su gramdikliu gerai lupasi. Maximoj 3 ar 5 eur nusiperki ir varai. Svarbu suslapinta langa lupti, kad nesubraizyti stiklo. Plevele nusiima greitai, o tada zaidimas su klijais Cha cha

Su vaitspiritu gana greitai ir nesudetingai nusivalo klijai.

^ Taip

eikit jus vaitspiritia, ****as tas vaitspirtias, jei jau imi chemija, be 646 nieko nėra kanalinančio Laimingas

Wurth industrinis valiklis Gerai

Su fenu pakaitinus nulupau, o klijus su vaitspiritu. Su 646 valiau nuo kėbulo kažkokį brudą konservuojanti prieš porą dienų, tai rankas griaužia tas 646. Kanda

Aš namie langą lupau ir vargau. Mašinose ne kartą esu lupęs, bet čia užsiknisau konkrečiai. Tai gramdiklis labiausiai pasiteisino Gerai

donato, o apie gumines pirstines girdeti neteko? Cha cha

Ir nuo gerų plėvelių, ir nuo pigių kinietiškų būna klijai lieka arba ne. Šiaip paplėši už kampo, jei matai, kad klijai lieka, tai gali nei nekaitint Cha cha vienu tempimu nuplėši, o paskui eini vandens muiluoto ir geležtės. Nuo galo jau linksmiau. Būna ir šildymas kartu su plėvele nusiplėšia. Ypač nuo naujesnių volvo, vw ir bmw kaikuriem pasitaiko. Ir galo jau su geležtėm nepaskusi. Tai tenka su chemijom žaist ir indų plovimo kempinėlėm. Ir šiaip klijų likučius nedielius su tom kempinėlėm nutrint galima nesunkiai. Jei aštresnė kempinėlė, dvi paėmus vieną į kitą patrint reiktų, kad sušvelnėtų biški. Šiaip ant saulės gerai plėšt, stiklas įkaista gerai A-1, nevisada valo tas vaitspiritas. Skirtingi klijai. Būna, kad vienus su paprasčiausiu klijų nuėmėju nuvalai, o kitus ir skiediklis sunkiai ima. Esu papuolęs taip su bmw vienu Cha cha per pusę valandos, delno dydžio plotą tik nuvalyt išėjo. Bet tada netyčia dvi chemijas sumaišiau ant stiklo, nubalo viskas kaip pienu apipilta ir klijus su kempinėle nubraukt teliko Cha cha

Kiek lupęs, visada fenas ir po truputi… klijai likdavo tik kur paskubėta. Čia normalios plėvės. Tos visokios turbūt pigios, tai kaip vabalz sako- arba lieka arba lieka klijai ir, mano atvejais, acetonas valdo Ufff

Man kai tenka nemažai plėšt, tai būna atvejų kai nepadeda nei fenai, nei lėti plėšimai. Tekę ir llumarą plėšt, ir 3m, global, liko klijai. Neseniai teko sharaną plėšt, tai visi klijai liko ir dar plėvelė gabalais trupėjo ir vien tas plėšimas po gabaliuką beveik porą valandų truko Ufff

Matau čia man neapsimoka pradėti. Cha cha

vopros na zasypku- kiek pas jus wln vidutinis, jei ne aplinkelio km?

Edai, išsivaryk ant saulės ir pabandyk už kampo plėšt lėtai. Gal neliks jokių klijų. O jei liks ir nepasiruošęs žaist su klijų valymais, varyk pas ką nors, kas nuplėštų ir užsidirbtų pinigų iš tavo tingėjimo Cha cha

Nakcio, kai zirmunuose dirbau 8-17 tai 23-25 ribose budavo. Siaip esu kazkuria ziema ir 21 mates ir 28 vasara, tai manau iki 30 galima laikyt kaip miesta. Kas daugiau jau maisytas rezimas