Gal kam jau reikia manes? Arba is temos - meilai tureciau panele

Gal kam jau reikia manes? Arba is temos - meilai tureciau paneleŠypsena

Tai vat kale kale visi man i galva, kad reikia nauja panele rasti ir ta kuria myliu pamirsti. Taj vat:) Gal kam reikia romantisko, bet kukloko poeto… Megstancio stebeti zvaigzdes ir akimis regeti dangu… Nosimi uosti juros kvapa ir ausimis girdeti bangu musa:) Siaip atrodau nepergraziausiai, taciau kaip daugelis sake turiu grazia sypsena, kuria daznai slepiu (nes nera kam rodyti:)) Siaip esu graziu veido bruozu, aukstas, na svoris siek tiek perdidelis:) Kartais idomus pasnekovas, trupuciuka pavydus:) Ir labai prieraisus prie zmogaus:) Siaip ar taip, dazniausiai besistengiantis buti saziningu ir doru:) Negeriu, nerukau:) Na kartais vyna gera:) Tai vat:) Tiek to ir manes:)

Nesupratau??? tu myli savo panele, bet draugu siulymu nori ja palikti??? ApakęsApakęsApakęs
Nu atsiprasau, tai kokia save gerbianti mergina dabar nores su tavim bendraut??

Ta prasme, manes ta panele nemyliŠypsena

[/quote]

kodel turetum palikti mylima mergina ???

Teigi dar syki sakauŠypsena Ji manes visiskai nemyli, todel mano sirdute kiekviena diena vis labiau Sudužusi širdis

[/quote]

na jei taip, tai ikishk savo anketa i draugas.lt tikrai kas nors atsilieps Taip

As, as…imk mane Taip kaip sako bendri interesai sirdis suartina, taigi as irgi esu romantiska panele Flirtas

Saulelydis…mes sedim po dideliu medziu…grozimes spindinciu ezeru…ir geriam salta degtine MyliuCha cha

Sekmes Mirkt

Na jei gersime koki vyna vietoje degtinesŠypsena Tai gal ir sutarsimeMirkt