Gal kam geru ratu reikia: http://www.rinkis.lt/item?id=10348
hhehhe… jo zemas lygis paneles… jei ja taip butu galima pawadint… waizdelis nikox
ech… gywenimas ziaurus tokiom kaip fėjuška… prisikalbes… o kai tex susitikt gi jei ****iec… zinaw as tokius warijantus… bus smagu…
Durne ismok ryza spalva atskirt, o gal jau gavus taip gerai i aki, kad visas pasaulis ryzai atrodo? Siaip jei gerai pamenu, tai stotines kekses pasivadine taip ivairiai buna “fejuska”, “feja”, “aistra” ir pan Ir isvis issiimk bįbį is burnos prie kompo sededama, nes net nesupranti ka rasai
cha, cha, cha, gaidziai kalba
jumis gatvej butu vienas juokas kokiam malalietkai uzdubasint
kaip gerai,kad nevaziavau i meeta, nu kaip gali keltis tokie shlykshtynes
uz pinigus nebuciau
keli ryzi, po to dar ackarikas, oij…
He he he nu jus cia duodat ot maladiec
teisyngai setonas taip toliau
Moliugagalvi??? As sakiau kad tu is kaimo gludumos islindus ir dienos sviesos nemacius jei tokius zodzius vartoji. O su durnem as tikrai neprasidedu, tik kazkaip jei atmintis neapgauna tu man i privata pradejai rasyt. Tuoj tema sukursiu apie fejuskos protinga bazara, man atrodo reiks uzduchint cia tave negyvai
whahaha blem acigawus dziunzyte… senai pist jawciu gawus… tai dabar sirsta ant wisu wa…
tu malalietka nedraskyk akiu zemaj klynas dar, acigauk pirma pries kalbedama su mumis… kikimora (pelkiu deiwe) blem…
whahahha
jo… cia tai ahujienai sustra pindute
fejushka tu kaip boba turi dvejas lupas tai perdaug kalbi, nors pati nesupranti ka! Geriau savo lupas panaudok kitam reikalui, gal kazkam malone padarysi!
Setonas_23 ash NESIGIRIU, tik teiinuos avily *velniop*. O shiaip normalus bachurai neprasideda su durnem, kaip sakei
nu grynai stupidovas *gėjus* esi, prisipazink
moliugagalvi
fejuska, durne, pasigirk dar apie savo populiaruma. Normalios mergos juo nesigiria, o tokios pyyzzdavotos kaip tu ir skuba pasigirt kokios jos populiarios, kad nespeja ragelio kelt. Debilgalve tikra nu
X-lie Vat ir ne visiems keliu, che Jei tau skambintu kas 5 min. ir blevyzgotu tuos pacius klausimus, kaip sekas, tai suprastum , o dar bernas
agirdi, tu nesigincyk su prieshinga lytimi
JEI SUVARTYSI MANE - BUSI STORZIEVIS, JEI ASH TAVE SUVARTYSIU - BUSI MENKYSTA. Taigi, neprasidek
Miauksiukas Tu bled patylek, ne su tavim shneku.
Aij baigit bazara su taw fėjuška… bewiltiskas padaras matosi iskart… Esaba gi blem… pirma lai ant sawa klyniuka priseda tada pizidelina cia mumi… wistiek Dinama totali ir basta!
Tai ka, visiems ir nekeli??? Ka mes Tau turim official prisitatyma SMS atsiusti…???
O kojus tokie pikti, jeigu gerai praleidot laika? P.S. O kad man daug kas skambina, ash nekalta
Miauksiuk, uzpiso fejushka su savo egoistisku nusitatymu…cia kitai skambijau, bet deja…
kas manto batus kas telefonus o man tai juros vaizdas imponuoja
na faina! cia nebloga mobiliuju telefonu reklama!
X-lite negi cia ta mergina kuriai wisa diena warej zwanokus?? ;D o tu fėjuška cia nesikelk labaj… tas populerumas isbles… ir lixi wiena ant ledo… nesusipazinus su tokiais saunuoliais kaip mes… nematej musu, nebuwaj su mumis… praradimas patikek nerealus… del to dar pasigailesi manaw… PoP DINAMA