gal kada nors

gal kada nors

Girtas

Audi A1 2011m. 1,4TFSI (138KW), pilna…8900Eur. kai prabagotesiu,arba kai nukris ju kainos Cha cha…siaip cia viskas ok su Kw? Apakęs

o kur seima desi? kur zoliapjove i sodyba kisi? visai neseimyninis pasirinkimas Cha cha

kaip fejus sake - TFSI uz savus tik ligoniai gali pirkti

Domo>turesiu univermaga ir ale zmonai toki pirksiu,realiai ji vazines su ekodyzeliu,o as tipo su jos sponke…vis sakysiu,kad nuplaut reikia,k0rbiuratoriu pareguliuot ir tt Cha cha

dr as panasiai minti turiu… noreciau papirkt mazda 3, ta sportine, bet galetu vazinet su mano mb, o asai tada su ta mazda… visad Cha cha

bl, norec ir as A1 Girtasdr - su kw viskas ok, cia tik pas mane nivaliucha Liūdnas

youtube.com/watch?v=PuzcR_Eiees

q>bbi dejau,pries 5m buvo stiAbuklas 1litras-100ag,o dabar tas pats,tik 1ltras-100kw Juokiasi Apkabinimas kazin kiek ilgam? Cha chadomo>siaip bijau,kad mano Moteris nera tokia Kvankt? Juokiasi

vaziuos, nepergyvenk Mirkt

iki 200kkm? Cha cha

prie 200 k km reikes jau antros kapitalkes greiciausiai Cha cha

px,isides slyvos 3.0d varikli ir gazuos puse limo Cha cha

nu tik nereikia lialia, manau vaziuos iki ~300k km Nekaltas Mano galva, to gana Cha chaO mes vazinesim su laiko patikrintais agregatais Cha cha

ok su tais laiko patikrintais agregatais Geraitrinties tokios nebera,lengviau variklis dirba,visi bugai suremontuoti ex savininko,o ir masina pigEi Gerai Cha cha

rasho, kad mieste jams 7,5 ltr. /100 km. o vidutininskai gautus 5,9 ltr./100km. Grazus skaiciai skaitau Gerai

dabartiniai bendzai pasitempe su sanaudom,bent jau is popieriu Gerai

as nOru elektromobilio. bent jau lexusas tas kur iki 50km/h ant elektros vaziuoja, belekaip patiko Gerai bbz kaip ten jie laikys tik

oho, kaip tokiam spuogui - tai kw baisiai daug Apakęs