Gal jau turite?

Gal jau turite?

Galima kabinti ant sienos ne tik garaze Gerai

Su Rafio mersu geresnis, tik kad metai jau seni

Nzn,is foto atrodo, kad cia visiskai buitinio lygmens celiuliozes produktas, kuri reiketu ismesti i rusiavimui skirta konteineri…net ir garaze nzn ar tinkamas, nebent tokiam, kur be audi 80 ar audi 100 nieko nemato.

gitanos vabibinyks dave pora su nuogom ciolem

a apacioj ne ubagso audiucha? Cha chaedit: ir S3? Cha cha

yra dar kas naudoja popierius ir dergia jais sienas? Girdėjau ūkininko ir sodininko kalendoriai dar populiarūs.

Turim ofise Silberauto.

NorėČ tokio, į garažą tikrai labai tiktų Girtas

piliad niekad nemokejau tokiu kalendorium naudotis Cha cha

tie maziukai kur su magnetu ant saldytuvo prisiklijuoja visai nieko Gerai Cha cha

Ogiz dok pvz, man reik ideju siuvenyrams su logo Juokiasi

greenprints.lt/kainynas/magnetiniai-kalendoriai-k16/tik man labiau patinka kur dar ir menulio fazes surasytos Juokiasi

prie menulio faziu, dar reiktu vietos kryziukams- kiek dienu per menesi Girtas Girtas Kietas Kietas. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

kad gitanos kalendoriu cioles tradiciskai Baisus kaip ir kiekvienais metais Cha cha

Va, nakcius gali avtomotostroy technikos pardavejam modelius kalendoriam pasiulyt Gerai

quattre, taip ir nepasiemei 2016 metu kalendoriaus Piktas

Atsiprašau Liūdnas Metai greit praėjo Cha cha Priglausiu, jei dar liko ŠypsenaBet šitą tai tikrai paimčiau Taip Gaila zylo nėra, bet nieko Cha cha

Nieko tokio, kitais metais gal bus “tema” kitokia.Siais metais eresai ir esai, svarbiausia, kad visos auto is LT Mirkt

Zmones gal pasakysit kiek jus per savaites 5 darbo dienas vidutiniskai miegat? Ta prasme 5-6-7-8 val? Blyn, 7 val gero miego nelabai man uztenka… mieguistas jauciuosi(kavos aisku negeriu isvis)… Kiti sako 6val per akism… na savaitgali gal po 8 atmiega… Kazkaip gaila pramiegoti gyvenima… Jau nekalbu kai sportuoji kasdien, tada visu 9 valandu reikia…