Gal jau kas siais metais gavo antra paketa (del green card)?
parasykite kada issiusti dokumentai buvo ir kada mazdaug gavote… aciu, iki
Jau seniai gavau.
O as dar irgi negavau.O kada issiunciau-nepamenu, gal pavasary.Bet kai paskambijau paklausti ar dar laukti, tai sake dar laukti 2-3men.
O koks tavo Case Nr?
Hello,
as manau jog jei pirma paketa gavote pavasari, tai antras jau turejo ateiti…
Siais metais daug kolegu pirma paketa gavo rudeni, tai savaime aisku antras ateis veliau, gal kitais metais…
Na bet su pavasariniais tai keista, kodel neateina…
Toks ispudis jog nebeateis jau… Nes pagal taisykles gi yra taip pirmus paketus gauna 100 000, o antrus tik 55 000, todel gali but jog jus pramete…
Kas tas CASE nr.
Ar kai issiuti dokumentus i JAV del zalios kotos ar turi gauti koki patvirtinima, kad tavo dokumentai praejo ar kazkas panasaus
pentagonas rašė:
KGot rašė:
Silvio rašė:
parasykite kada issiusti dokumentai buvo ir kada mazdaug gavote… aciu, ikiO koks tavo Case Nr?
Kas tas CASE nr.
Ar kai issiuti dokumentus i JAV del zalios kotos ar turi gauti koki patvirtinima, kad tavo dokumentai praejo ar kazkas panasaus
Case Nr. tai tavo numeris.Jis ateina su pirmu paketu. O tie issiusi dokumentai tai dar tik loterijai, ar po pirmojo paketo?
Covax rašė:
Hello,as manau jog jei pirma paketa gavote pavasari, tai antras jau turejo ateiti…
Siais metais daug kolegu pirma paketa gavo rudeni, tai savaime aisku antras ateis veliau, gal kitais metais…
Toks ispudis jog nebeateis jau… Nes pagal taisykles gi yra taip pirmus paketus gauna 100 000, o antrus tik 55 000, todel gali but jog jus pramete…
Bet man dar sake laukti
nesinervuok ir lauk…
ateina visi antri paketai… ishskyrus tuok kurie uzsimeta paste , ar kas nupypyna… o del tu 55,000 tai tas kaicius ishduotu vizu… kurias priminsiu gauni Warshuvoje… nepamirshk kad daug zmoniu atsisako vaziuotiishloshe (zinau net pora), kiti neturi pakankamai yrodymu ir panashiai…
KGot rašė:
Covax rašė:
Hello,as manau jog jei pirma paketa gavote pavasari, tai antras jau turejo ateiti…
Bet man dar sake laukti
[/quote]
KGot rašė:
pentagonas rašė:
KGot rašė:
Silvio rašė:
parasykite kada issiusti dokumentai buvo ir kada mazdaug gavote… aciu, ikiO koks tavo Case Nr?
Kas tas CASE nr.
Ar kai issiuti dokumentus i JAV del zalios kotos ar turi gauti koki patvirtinima, kad tavo dokumentai praejo ar kazkas panasausCase Nr. tai tavo numeris.Jis ateina su pirmu paketu. O tie issiusi dokumentai tai dar tik loterijai, ar po pirmojo paketo?
Nieko nesugaudau…
As issiunciau spalio demesi dokumentus del GC, ir nieko negavau, ar reikia gauti patvirtinima, kad mano dokumentai yra ciki.
Ar tai cia tas CAsa Nr. kai jau gauni GC, A?
Hello,
nera jokiu patvirtinimu… Lauk ir gal gausi… Loterija yra Loterija…
O Case Nr, yra tavo bylos numeris, kuris yra parasytas ant popieriu kuriuos gavai su antru paketu… Nu tas kur Congratulations ir panasiai…
LOL…
Covax rašė:
Hello,nera jokiu patvirtinimu… Lauk ir gal gausi… Loterija yra Loterija…
O Case Nr, yra tavo bylos numeris, kuris yra parasytas ant popieriu kuriuos gavai su antru paketu… Nu tas kur Congratulations ir panasiai…
LOL…
Ne su antru o su pirmu paketu ateina bylos Nr.
pentagonas rašė:
KGot rašė:
pentagonas rašė:
KGot rašė:
Silvio rašė:
Kas tas CASE nr.
Ar kai issiuti dokumentus i JAV del zalios kotos ar turi gauti koki patvirtinima, kad tavo dokumentai praejo ar kazkas panasausCase Nr. tai tavo numeris.Jis ateina su pirmu paketu. O tie issiusi dokumentai tai dar tik loterijai, ar po pirmojo paketo?
Nieko nesugaudau…
As issiunciau spalio demesi dokumentus del GC, ir nieko negavau, ar reikia gauti patvirtinima, kad mano dokumentai yra ciki.
Ar tai cia tas CAsa Nr. kai jau gauni GC, A?
As tai gavau tik toky popiergaly, kad mano dokumentus jie tikrai gavo.Bet pildant anketas reikia nurodyti ar tu nori to gryztamojo rysio ar ne.O Case Nr. kaip jau minejau ateina su pirmuoju paketu, jei tu ji gavai, zinoma
O kokius dokumentus tu issiuntei?
Yeah teisngai, susipainiojau! =) Case ID yra pirmame pakete!
I’m sorry.
Covax rašė:
Yeah teisngai, susipainiojau! =) Case ID yra pirmame pakete!I’m sorry.
Nieko, pasitaiko
Ei SILVIO, tai jau tema nebeidomi? Ko nepasirodai
idomi labai, tiktai kad neramu laukti. na bet nieko gal dar ateis…
Na supainiojot jus mane.Is pradziu as maniau kad yra tokia tvarka:
1.kazkur spalio menesi siunciu ant balto popieriuas lapo surases varda,pavarde,gim.data…
2.pavasario pabaigoje laukiu pranesimo-laisko kad laimejau,jei ne laimejau tai nieko negaunu
3.vaziuoju i varsuva ir tvarkausi visus popierius
o is kur atsirado kiti dokumentai?surasykit nuosekliai kas zinote visa eiles tvarka
blablabla. rašė:
Na supainiojot jus mane.Is pradziu as maniau kad yra tokia tvarka:1.kazkur spalio menesi siunciu ant balto popieriuas lapo surases varda,pavarde,gim.data…
2.pavasario pabaigoje laukiu pranesimo-laisko kad laimejau,jei ne laimejau tai nieko negaunu
3.vaziuoju i varsuva ir tvarkausi visus popieriuso is kur atsirado kiti dokumentai?surasykit nuosekliai kas zinote visa eiles tvarka
Tai taip viskas vyksta kaip tu surasei.Dokumentus as suprantu vadina ta 1 paketa kuri gauni pavasary, gal ir veliau