gal jau baigsit floodint su tais paveixliukai?

gal jau baigsit floodint su tais paveixliukai?

seip va pasiziuri visos warcrafto rases imesto commandos daug paveixliuku o juo pamate gal 2,3 zmones jei metat tiek daug vienos tematikos sujunkit su paintu ar panasei, bo cia man atrodo prasidejo perlu medziojimas

nepyk kai sumes visas turimas fotkes baisis dydysis flodinimas.As ten nesilankau ir nesinervuoju ziuredamas i maziausiai 40 gta vc fotkiu.Cha cha

Kai pavaro vienas zmogusis eiles daugiau nei 10 fotkiu, tai bishki uzhknisa, bet man dzin…Cha cha

galetumet mest bent kas idomu.pvz idomu,juokinga screenshota,naujo zaidimo sreeshota, abejoju ar labai ka domina consept art(lygtais taip parasiau)10 kartu

Ai yra visokiu zmoniu kuriems kartais nedaeina,kad uzknisa ziureti i ju nuobodzias fotkes.

TaipGerai

patikekit, tas floodinimas nesibaigs, kiekvienas galvoja, kad jo zaidziamas zaidimas idomiausias ir svarbiausias, todel ir deda po keliolika nuotrauku, kiti medzioja perliukus…Cha cha
nematau prasmes deti keliolika nuotrauku, bet kiti to nesupranta…

Bent jau as tai dedu man patinkancius, juokingus screenshotus. Kad ir dabar ikeliau keturis is NBA Live 2003 ne todel, kad gauciau perlu, o todel, kad palinxminciau kitus. Man jau bloga nuo tu VC paveixliuku.

O man px Šypsena nenoriu neziuriu Mirkt noriu ziuriu Mirkt manau ir jus taip galit Mirkt

o gal kai kas nezino kad negalima det iskart daug fotkiu Nekaltas

Cia reguliuoja srauta moderai Šypsena Per daug buna istrina ir panasiai, bet kaip ju nera tai deda bile kiek Cha cha

[dF]

As dar pradzioje bandziau reguliuoti, bet beviltiska…

Reikia foto teiskykliu kaip pas kinomanau 5kartus prasizengus ispejimas.Po ispejimo dar 2kartus banas.Vat teip va reikCha chaGerai

Manau per daug penkių kartų, visiškai pakaktų ir kokių trijų

girdi ko tu nervuojies.kuo tau tos fotkes trugdo.cia zaidimu klubo lankytoju beda kad neziuri fotkiu.
pvz as dabar laukiu iseinancio commandos 3-todel ir sudejau keleta screen shot’u,tikedamasis kad kiti gerbejai sito zaidimo irgi paziures.
cs’o man patinka juokingos fotkes idejau keleta.
cia jusu levas aktyvumas o ne tu kurie deda fotkes.
as bangoi jau daugiau kaip 2 metai ir dejau as ant tu perlu.
jus pripostinat zinuciu nesenai prisiregistrave desimt kartu daugiau uz mane.ir dar nurodinejat.
jeigu man gerai ir man patinka fotkes as jas desiu ir ziuresiu i kitas.
o jus toliau floodinkit su savo kvailom kalbom.

diorgina mane,butu klubas kaip klubas tai ne vienam spokui kas nepatiko is karto veja kelia da kas tu toks kad kitus reguliuotum.
jei yra moderatoriai jie ir sutvarkys visus nesklandumus.
as manau kad jie gerai parinkti ir supranta savo pareigas ir etika.
o nesivafliuoja kaip kai kurie is musu.

na man ir 1 karto pakako Šypsena

aha geriau zinutes nei kazkokie perlai Šypsena

Nesuprantu, kodel tu cia putojies. Ar kasnors apskritai minejo tavo nick’a cia? Lyg ir ne. Kodel tada pradejai teisintis, gal kaltes jausmas yra? Jei ne, tai manau turetum ignoruot sita tema.

Manau kolkas nera taip blogai, bet jei bus pastebeta kieno nors fotkiu (ypac beprasmisku) flood’as, tai jos bus trinamos, o talpintojai perspeti.

as niekada nesiputoju ir nesiteisinu.
cia jus megejai apsiputoje pavaryt kaip niolikiniai [gal taip ir yra aisq],tusciom snekom.
aciu dievui zaidimai jau klubas,tad gal mytai sutvarkys bendravima.