Gal ir nuvalkiota tema, bet kas galit pasakyti, kokie AUDI 80 “bulkos” pagrindes ligos?
Gal ir nuvalkiota tema, bet kas galit pasakyti, kokie AUDI 80 "bulkos" pagrindes ligos? Bulka tarkim 87 -88 m laidos. Girdejau, kad pagrinde su Vaziuokle, o kaip su varikliais?
Andrius Ž. ?
Aha, atspejai. Sveikas Minde.
Andriau, nepirk ‘bulkos’ gereu pasizvalgyk i ‘japonus’
cia tik mano nuomone!
Kad jau menesis kaip turiu bulka, Juoda, su lietnikais, spoileriu, vairo stiprintuvu, liuku, aparatura. Variklis 1,8 purskalas. Tik va beda, vaziuojant ir duodant gazo kazkas tiesiai po greiciu deze kala. Jausmas kad glusakas i korpusa, bet meistrai servise puse bulkos isarde, ir nieko nerado, patys pasimete… Jauciu gali but greiciu dezes pagalves nuplyse…
nu nesuprantu kas tokie per meisteriai, kad puse masinos isarde, o nepamate, kad pagalves suplyse. pasiziurek gal kartais atsarginiu detaliu pridejo i bagazine, kuriu isarde nesurado kur atgal sudeti.
Mano kibire sito dar nepastebeta, bet tevo 100-inej buvo akurat toks pat bildukas, tik kad pas ji jau visos pagalves buvo gatavos. Tame ir liga.
Kiek pazistu OOOO, dar niekas variklio gedimais nesiskunde. Jei pas tave 1.8E, tai gale turi buti diskiniai stabdziai - pareikalaus jie savo prieziuros. Pakaba - savaime aisku. Dar teko remontuot starteri (ivores), keisti rato guoli.
PAgrindine liga- jas dar kartais vis pavagia
O siap ligos kaip ir visu tokio amziaus masinu: pakabele pabarskejusi, jei ka tik is Vokieciu, tai metelius bedu nebus, bet lietuviski kelialiai ja per metus isklibins.
JP.
Pasmane irgi prie didesniu apsuku kazkas vibruoja po kojom.
Ir siap viena iš bedų galiniai stabdziu suportai "užkalkeja"…
Vibracija pas mane (1.8e) atsiranda prie kokių 1800 aps/min , greičiausiai tai duslintuvas virpa. Del galinių stabdžių (diskinių) tai padariau paprasčiau kadangi buvo parūdiję ( nes buvo pastovėjusi) tai pareguliavau galinės ašies stabdžių reguliatoriaus spyruoklę… To pasekoje galinė ašis pradėjo daugiau stabdyti ir apsivalė visos rūdys…
Bėdos tai dažn su priekine pakaba : atramiminiai guoliai , ir sailenblokai…