Gal galite patarti?

Gal galite patarti?

Sveiki LabasGal galite padėti išsirinkti striukę arba paltą žiemai? Esu skinny,aukštas,šviesių plaukų,mėlynų akių,studentas Šypsena;ieškau striukės/palto žiemai už šiuo metu prieinamą kainą (iki 300 Lt).Gal ką patartumėte?

aš kainą kilstelėčiau bent dvigubai ir tada jau kažkuo domėčiausi.

nu tai pilna striukiu yra shopuose…

sita tai labai nais, pabandyk nueit i SQBY parduotuve, tik ten nerasi uz 300 lt ;]

Sekmes su tokia kaina…jei ir rasi pigiau, tai nesinores pirkti, nes striuke atrodys baisiai. Buvau radus paltuka uz 70lt NewYorkery, galvojau pigu, bet net tu keliu litu gaila pasidare paziurejus i kokybe…Effigy irgi buvo pigiu striukiu, bet jos tinkamos nebent saltam vasaros vakarui. Buvau net i gariunus nuvaziavus, tai striukes be 250lt gali net neziureti (Atrodanti padoriau ir geros kokybes - 280-400lt.) Visam akropoly neradau nieko, kas atrodytu padoriai ir butu normalus kainos/kokybes santykis. Tiesa, radau Sportlande, bet ten tokiu rubu neiperku…

Už tokią kainą gali susirasti nerealių striukių online parduotuvėse.Bet dabar jau būtų per vėlu sakytis,kadangi siuntimas gali užtrukti mėnesį.

pff. kokie visi čia turtingi, nueik į zarą ir susirasi paltą už tuos 300 lt

as ir manau kad laisvai galima susirasti kanors uz tokia suma.gal ne visiskai tai ko noresi,bet ka jau padarysi. jei esi aukstas ir skinny, rinkciausi paltuka dengianti sikna:blog.ebates.com/photos/uncategorized/2008/08/25/pea_coat_2.jpgkazkas panasaus,jei dar juosiamas dirzu isvis super Geraikitas variantas pukine striuke irgi dengianti sikna,grazi si,kuria pats imetei pic. siulau uzeiti i tokias parduotuves kaip zara, pull&bear ir panasiai. sekmes :}

Sveiki dar kartą. Ačiū labai pasisakiusiems.Iš tiesų,suma nėra didelė ir aš nesitikiu rasti ko nors labai kokybiško ar išskirtinio(nors tikiu,kad gerai ieškant ir tai įmanoma).Vis dėlto,klausimo esmė - ką galėtumėte patarti nestambiam vaikinui,na o kaina vienaip ar kitaip gali kisti(žinoma,idealu būtų išleisti tiek,kiek planuoju). Beje,šioks toks pastebėjimas.Kadangi bent kartą arba kelis metuose tenka apsilankyti užsienyje,pastebėjau,kad pas mus daugumos drabužių/batų kainos nepadoriai užkeltos Nekaltas

to Jully, toks variantas man matytas,tik neprisimenu,kurioje parduotuvėje Šypsena

…New Yorker’y panasaus stiliaus striukes po 69Lt… nafik moketi puse tukstancio?(;

na uz striukyte moket 6oo lt tai tikrai nesamone. O tokia kaip cia idejai visai nieko gero, spalva Blogai kailiukas Blogai, noretusi konors originalesnio, jei skalbiama, tai labai grazu sviesi Šypsena

Paveikslėlį parinkau,kuriame būtų žieminė striukė ir tiek Cha cha

Man šviesios nelabai patinka,nes 1. lengviau tepasi; 2. esu kūdas;

pirk paltuka,nesuklysi.pilka arba juoda;]

Matavau Zaroje pilką paltą,tik rankovės buvo trumpokos. O įdomu,kur otkią striukę Klaipėdoje galėčiau rasti: blog.ebates.com/photos/uncategorized/2008/08/25/pea_coat_2.jpg ? Šypsena

Sky*, kodėl nesamonė? Pernai pirkau žieminę striukę iš Pierre Cardin. Aišku kaina kosminė, bet kokybė, patogumas ir visa kita taip pat super. GeraiNors šią žiemą dar paltą nešioju, bet prie tokių orų turtbūt reiks ir striukę traukt… Cha cha

Aš tai iš skuduryno viską perku [išskyrus batus]. Rūbai bent nevienodi [nemaximiniai ir dar kokie *pimp…*iniai]. ,Dalmetoj" gerų dalykėlių yr !!! Taip P.S. ir nereikia tų 300lt klot

Na as pvz turiu palta, bet su masina vazinejant jis ziauriai nepatogu, nors graziau nei striuke. O del kainu, tai optimalia galima pasirinkti. Turiu grupioke, kuri visiems giriasi, kad savo sviesia striukia su tikra juostele kailiuko ant kapisono nusipirko uz 600lt, bet visiskai nieko ispudingo ir stilius kazkoks gariuninis… O sviesi ka kudina? visi skalambija, kad balta storina, o juoda kudina…