Gal galit patarti?

Gal galit patarti?

Taip yra tu prisiminimu, bet grazius prisiminimus uzmusa tie blogieji

Buvai ir kabakuose, bet kaip jas pakalbinti, kai jos nenori bendrauti?

uzjauciu bet kam pamirsti gerus prisiminimus kaip jums buvo gera kartu? pabandyk susirsti kita gal pades gal pradek daugiau dirbti ir vaikscioti po kabakus eik ne ten kur su ja buvai bet susirask kita kuris tau butu fainas zinau kad nelengva bet pabandyk maziau galvoti galvok apie visai ka kita
uzjauciu bet taip jau gyvenime buna!Liūdna((

AS VIETOJ SUSIRASCIAU KITA IR BUMBASCIK BUTU IR PAMIRSTUM

Puikiausiai suprantu tavo jausmus.Man panasi situacija.Mes draugavom beveik metus ,issiskyrem jau kaip 4 men. As iki siol kenciu,nes myliu.Isbandziau viska, niekas nepadeda.Kitus vaikinus vis tiek lyginu su juo,negaliu su kitais susitikinet.Tikiuosi,kad tau bus kitaip.Stenkis maziau apie tai galvoti ir depsesuoti.Jei kas rasyk man,jauciu artima siela.

O kaip ji man pades? Papasakok nors truputi apie ja

2 bangius. Viena tiksliai zinau - nieks tau negali padet, tik tu pats sau. As vienos merginos negaliu pamirst jau daugiau, kaip 30 metu. Vis sirdi suspaudzia pagalvojus, vis sapne ateina… Sako - laikas isgydys Šypsena Taip - apgydys, bet kiek to laiko reiks, priklausys ir nuo taves pacio. Dar vienas patarimas - pasistenk kuo maziau maisytis ten, kur ji buna. O alkoholis, kabakai ir pan. bus tik labai laikinas uzsimirsimas, nieko gero is to neiseina. Tiesiog pabandyk paieskoti uzsiemimo, kuris suteiktu prasme laikui… Nesigaus viskas is karto, ta pats supranti manau.

Sekmes tau, viskas bus gerai Mirkt

Ir dar… Gerbk save, neprarask sveikos savigarbos

American muscle

aaa…

Grazuole Plymouth Baracuda Cha cha

a tu pasiutai

That’s my car nigaz…

niu ka padarysi jei jam neveikia trauka… Cha cha

Amerikietiska jega. Gerai

joaaa zemes trauka jo neveikia Laimingas

O čia tai startas!!!