gal galit kas padet man ???
labai noriu pasijungt i mirc chata bet man neiseina . matot gyvenu anglijoi tai patarimo pas ka paklaust daugiau neturiu pas a man net blin chat.lt neduoda pasijungt .
siaip persiusk java.com paskui pabandyk ar eis. jai ne tai tada gal portai blokinti,bet is anglijos daug pazystamu naudojas ir viskas eina. mirc.com/get.html nevertetu klijanta instalintis,nebutu paprasciau?
Okaip tai padaryt? AS visiskas naujokas cia
1.Is mirc.com/get.html siunti mirc 6.16. 2. Instaliuoji jy t.y. spausi ant ikonos kuria parsisiuntei ir toliau next next… 3. Paleisi jy. Ant desktop bus ikona MIRC. Kai tik paleisi issoks toks langas, kad crakint reik tiksliau registruot. Cia kai viska padarysi galesiu padet. 4. Bus kitas langas. Ten surasai savo duomenis, UK gyveni tai manau ENGLISH suprasi. 5. Spausi tokia saulute. 6. Tada spausi ADD. 7. Description yrasai IRC serverio pavadinima, seip gali rasyt beleka. 8. Toliau IRC server rasai duosiu keleta serveriu : irc2.omnitel.net , irc.data.lt , irc.takas.lt . Manau uzteks. 8. Spausi ADD. 9. Spausi Connect to server. Fsio tu irc. Toliau 10. Nori y kanala. /j kanalas 11. Daugiau help /j irchelp Aciu uz demesy
no coments darom tema! ---------------- tema rakinama del klubo taisykliu pazeidimu. moderatoriai