Gal cia mes neteisingai vaikus auginame? (o ar leidziate vaikus vienus zaisti kieme)

Gal cia mes neteisingai vaikus auginame? (o ar leidziate vaikus vienus zaisti kieme)

Vaizdelis: dvi mamos atveze vaikus i darzeli (vienam gal kokie 2,5 metu, kitam - 1,5m). Viena “veda” vaika vyresni per kelia net neziuredama, kad tas neina, o velkasi ir visas persisukes taip, kad atrodo tuoj ranka isnirs. Kita laukia kitoj pusej su mazuoju, kuris be kepures , kombinezonas atsilapojes, o kas baisiausia, tai kad jis vienom kojinem (lauke apie -1 laipsni salcio) stovi (gana idemiai pasiziurejau - netikiu, kad ten galetu buti tokie batai). Dar tas mazius eina prie didelio, kazka jam su kepure mosuoja. Mamos visai padorios, o ne kokios nepilnametes ar asocialios. Arba irgi, mama atveze 2 vaikus i darzeli, o treciasis nei metu neturintis pasiliko masinoj. Nezinau, gal mes darome per daug problemu, bet kad taip vaiku nesaugot, tai mums nesuprantamas dalykas. jau tuos vaikus taip saugom, kad nesirgtu, kad dar kas neatsitiktu ir tai suserga. O tai kaip cia yra- gal tie vaikai kaip tik uzsigrudina ir jiems nieko?

Cia kur taip Apakęs itariu, kad ne Lietuvoj Nekaltas

Vokietijoj

siawbazZ Nežinau

Ko čia baidytis- laisva šalis- laisvi žmonės, o jei dar užsigrūdina- tai ko norėt… Cha cha Arba mamos- iš rytų, kad vokiečiai taip būt darę- per metus laiko neteko tokių vaizdų matyt…

O jei nespes uzsigrudinti ?

O dar manoma, kad vokieciai - tvarkingi zmones Nekaltas

Matyt- spėja… Žinai, aš tau paskysiu kaip mm pasakojo- speigas, pūga, o trimetis vienmarškinis su slidėm varo… ir ką- nesirgdavo…

ai…geriau tokiu vaizdu nematyt…

Cia kaip mano 84 metu senelis sako: -Tie kas isgyveno , tie ir nesirgs (jis pats per gyvenima nera pirstiniu turejes), o dabar visokie vaistai padeda ir silpniems isgyventi. Bet gal vistik kaip nors galima butu ta naturalia atranka susvelninti?

Va, o ash shiandiena gavau ish Vokietijos tiekeju tokio turinio meil’a: “Yes, I am also very much looking forward to Christmas. I am always very interested in how people in other countries celebrate Christmas? Do you also celebrate Christmas with your family? And give and get some presents ont the 24th or 25th? In Germany it is the 24th in the evening.” Juokiasi

Apie ka mes cia…? Nekaltas

Apie tai, kad nebutina dairytis i kitus ir galvoti, kad kitose shalyse viskas yra geriau, nei ant LT.

SIAUBAS Apakęs

aš tai be komentarų… Pavargęs

Aga

Na kad Vokietijoj, tai visiskai tikiu, nes kai ten mokiausi, atsimenu irgi taip viena karta pakraupau. Ziema, sniego nera, bet vejas baisus, dregme, nu vien zo oras Baisu Sedi stotelj mamyte su vaiku, pati tai apsimuturiavus, o vaikas kokiu 1,5 metu be kepures, be pirstiniu, snarglys bega, tiesiog siaubas Pavargęs Pavargęs Kanda Is kur tokios motinos imasi Žliumbia

Matyt aš ne toj Vokietijos dalį buvau, nes tokių vaizdelių nemačiau… Nekaltas

O taj gal tamista tinajaus vasara buvai? Cha cha