Gal atsimenat toki zaidimuka Adamsu seimynele?

Gal atsimenat toki zaidimuka Adamsu seimynele?

Gal atsimenat toki zaidimuka Adamsu seimynele? Gal kas turit ji? O siaip tai pavadinimas kox?

Manau tokiu adamsu, flinstounu ir dar bala zhino ko buvo prikepta galybes… Mirkt

[LP]

net nezinau ar tokiu buvo gal ir buvo jei buvo tai negirdejau Ne

Ant PC taj nzn ar yra bet mano pusbrolis zaizdavo ant SEGA kompiuko…aisku kad leivas geimas nes ant SEGA buvo…

Dabar visi senesni zaidimai atrodo mums lievi , bet tada kai jie tik pasirode buvo labai geri Gerai ,o nostalgiskiem zmonem gal ir dabar visai nieko tie zaidai . O toks zaidimas man atrodo tikrai buvo ant Segos .Taip

Na jojo buvo adamsai ant segos , pamenu pusbratkis zaizdavo,bet man nostalgija buvo ant vezliuku nindziu (ant segos) , grajinau ir grajinau gal 100 kartu perejau as ji Laimingas

O man Mortal Kombat 3, ultimate Šypsena Viska mokejau Cha cha

[dF]

ADAMSAI TAI KIECIAUSIAS ZAIDAS MATYTAS MANO GYVENIME VISKA DARYT EINA VOGTI MASINAS SUI SRAIGTASPARNIU SKRIST SU KATERIAIS LEKT IR ZMONES SAUDYT!BET JO PAVADINIMAS BUVO NE ADAMSAI O GRAND THEFT AUTO VICE CITY NORS PAVADINIMAS BUVO KITOKS BET TE TIKRAI BUVO ADAMSAI DUODU 23%!Ignoruoju

j

labux faini tie adamsai visai

fyskiausias zaidas ademsai

forum tu asile nx ko cia flodini ??? bliamba ir kur tokiu dar randasi daunu Cha cha

[dF]

forum gavo bana… Leikina bet prisijungt dabar negales Cha cha

Kai tas forum daunas…negaliu man i privata parase kad mano pusbrolis (na tas kuris adamsus zaide) yra gaidys…Daunu daunas…lopu lopas…dalbojobu dolbojobas Cha cha

Gi atsiranda visokiu shiam pasauly…Juokiasi

Taj jau tikraj GirtasGirtasGirtas Cha cha

Labai teisingai padaret Gerai Gerai .