G0LIS

G0LIS

vienintele pikul uzskaitau. Ta nors ne prodazna isverstakaile… visi kiti Veee zviazdos bl

kur ta šviesiaplaukė čiučiundra matyta? Nekaltas TV laidos vedėja?

taip, panorama veda per LRT

tiksliai, pikul Cha cha

ypac, ta karve zYvyle, kuriai 26 (netikejau kai isgirdau, bo visad maniau, kad anai ~40) ana, pasirodo, su savo tesmenimis yr LT sex simbolis Pavargęs Žliumbia Ufff

ana zyzyle amberlife’as tvatyja Cha cha abu burbuliukai tinka viens kitam Juokiasi

o kas ta Živilė? Nekaltas

per lnk kazkokia laida veda sekmadieniais

vienam gale kablys Juokiasi

kasčianxtokie? NekaltasPikul tai aišku, aptarnauta virš milijono… o kiti kas ir kuo nusipelne? Nekaltas

Bočiau, va, pameni? Juokiasi images.bite.lt/banga/files/club/201004/4bcafb52070bf.jpg Juokiasi Juokiasi

Marinka, Skaistilka ir Oksanočka Blogai Tik iš ketvirtos gal žmogus bus Cha cha

aš dar kart klausiu kas ten per velniai foto? Piktas

o jos dar ir ketvirta turi? Apakęs

aš apie šitą ketvirtą Cha chaimages.bite.lt/banga/files/club/201004/4bcafb52070bf.jpg

Sky*- šita dar be špakliaus ir soliariumo, tai nepritapusi, todėl oficialiai foto nerodomos, čia nutekėjo netyčia Cha cha

prisiminiau vieną anekdotą. Po vienkartinio nuotykio kalbasi porelė. Mergina sako vaikinui: - Žinai, o aš sergu AIDS… Šis nepasimetęs sako: - Nieko baisaus, aš taip pat sergu AIDS. Mergina pekreiptu veidu sako: - Žinai, o aš pajuokavau. Vaikinas jai atrėžia: - Žinai, o aš nepajuokavau…

Oksana zjbs Šypsena nepasikelus, sveikinasi univere Šypsena sneki tokia Šypsena o leskevicius (tas po kaire) gerai kartingais mina Šypsena

nieko nieko, i olialia klinika menesiui uzdarys ir neatskirsi nuo oksanos Cha chaleskevicius encounteristas Gerai