g shock
kazkada diskutavot apie g shock, koki modeli geriau rinktis? gal yra kitu gamintoju panasiu modeliu? kur pirkt gera kaina?
Man nelabai patinka tokie
yra casio atstovas lt, ten ir perki. jei pagal oldschoolines kislotnas poniatyjas , tai geriausi modeliai tie senobiniai, su apsauginem vielutem einanciom per ciferblata, alia gauk tu toki.
as tai riseman explotuoju jau kelinti metai, dauzytas belenkiek, laiko
.
turiu toki Casio G-Shock GA-100-1A1ER naudoju tik kai varau kazkur i pajuri, ar siaip prie vandens su kateriais i miskus su dzipais ir tt, nesaugant visiskai jo ir niekas jam neatsitinka, veikia be problemu siaip kaip kasdienis laikrodis tai minusas, kad atrodo kaip pigus plasmasiukas ir man nepatinka, kad svorio isvis nesijaucia, kazkaip megstu jausti laikrodi, kad turiu
as tai pasirinkau tissot t-race,lietuvoj (sveicarijoj, berods) pirkti gal ir skaudu, bet visur kitur tai normaliai tissot.ch/imageslib/cache/2010/png/image330png_T048_41 7_27_ 057_00_png.png
seip g shock yra kislotniku atributas
Dar as viena atributa turiu, kuris kazkada buvo lygis didelis, praeitais metais nusipirkau dropbox.com/s/icj0o2rlyevujgd/2014-10-30%2011.16.08.jpg?dl =0
ech turejau komandirskije su tanku ant ciferblato kol nepamirsau jo impulso spintelej
Nu jo, tas g-shock pastebiu daznai, kad pas visokius madistus buna, ■■■■■■ biski, bet ka darysi, bent laiko normaliai kai kankini ir negaila, nes esu viena gera laikrodi paskandines, kai i kateri is vandens lipau per apyranke visu svoriu uzlauziau, nutruko ir i vandeni, nebepagavau
Katerio metras lemas?! bus tu laikrodziu,px
ble, parovus db kur pirmaja elektronika i2.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/002558/2558619.jpg< /A> arba toki
retrothing.typepad.com/photos/uncategorized/2008/04/02/ele ktron ika.jpg
pas man aw-591ms-3aer, px anam viskas
VIN’as negeriau sklypas?
kabuki, fake’iniu sklypu nebuna
Patiketumet kad toki buvau uzsidejes? watchtime.com/watch-database/hublot/gold-king-power-foudroy ante-gold/gold
buna, su apsaugos zonom ir pns
domo
Jeigu su tokiu butum nuejes pas ta autopriedu pardaveja, tikrai nx nebutum pasiustas