futbolkės užsienyje
vat ruošiuosi į Prancūziją … ir norėčiau įsigyti futbolkę[pageidautina originalią]
tai gal žinot kur jų galima įsigyt…?
ačiū iš anksto
Nueik i norimos komandos saita ir uzsisakyk…nereaiia cia ne dideliu ziniu…bet sumokesi aisku ne 40/50Lt kaip iprate mes uz neoriginalias…
tai aisq kad ne 40-50lt
man padelkos ir nereik
bet taigi ash nesinaudoju jokiom ten eurocard mastercard…ash noriu nusipirkt uz $ grynais
nejaugi niex nezinot?
Nu jei aplankysi bent vieną didesnį miestą tai ten tikrai bus ne viena sporto prekių parduotuvė, o joje bus ir futbolkių
blin tai kad ash visa laika jauchiu gi Paryziuj busiu
reix vietinius isklausinet
jmj…
Tai tada ok ten pilna bus tų parduotuvių, o jose tai be vargo rasi… Jie gi žino, kad turistai atvarę majkes perka tai iš to biznį ir daro…
0P rašė:
Ramoonaz rašė:
0P rašė:
Nu jei aplankysi bent vieną didesnį miestą tai ten tikrai bus ne viena sporto prekių parduotuvė, o joje bus ir futbolkiųblin tai kad ash visa laika jauchiu gi Paryziuj busiu
reix vietinius isklausinet
jmj…Tai tada ok ten pilna bus tų parduotuvių, o jose tai be vargo rasi… Jie gi žino, kad turistai atvarę majkes perka tai iš to biznį ir daro…
aisq aciu
Paryziuje turetu buti PSG fanu parduotuve…yra ir aerouoste buti free zonoje jei lektuvu iskrisi
Zimex rašė:
Paryziuje turetu buti PSG fanu parduotuve…yra ir aerouoste buti free zonoje jei lektuvu iskrisi
PSG tai PSG mane labiau domina Prancuzijos rinktines futbolkes
ash skrisiu
o kaip del kainos mazdaug uz 50-60 euru jauciu galima nusipirkt ar ne?
Ramoonaz rašė:
Zimex rašė:
Paryziuje turetu buti PSG fanu parduotuve…yra ir aerouoste buti free zonoje jei lektuvu iskrisiPSG tai PSG
mane labiau domina Prancuzijos rinktines futbolkes
ashskrisiu
pirk PSG…as turiu
su Ronaldinho vardu
kazin ar ilgai galesiu nesiot jei tas isvarys i MAnU
oktos rašė:
Ramoonaz rašė:
Zimex rašė:
Paryziuje turetu buti PSG fanu parduotuve…yra ir aerouoste buti free zonoje jei lektuvu iskrisiPSG tai PSG
mane labiau domina Prancuzijos rinktines futbolkes
ashskrisiu
pirk PSG…as turiu
su Ronaldinho vardu
kazin ar ilgai galesiu nesiot jei tas isvarys i MAnU
mane labiau Prancuzijos rinktines futbolkes domina vat isheis tas Ronaldinho y ManU ir lixi ant ledo
o is rinktines retai kas isheina