futbolas…klausimas-prašymas…
cia kaune ar vilniui?
Siaip mes keleta metu is eiles vasara visai smagiai palosdavom stadione prie Kauno pilies, prie Kunigu seminarijos. Ten ir vartai rankinio yra, galima skersai stadiono losti, jei mazai zmoniu.
Tik pernai jau kolektyvas sunkiai susirinkdavo, nezinau, kaip siemet bus.
Butu galima kad ir mums forumieciams pasiorganizuot koki vakara - as irgi senokai kamuolio nespardziau. Butu geras, po maco - alaus…
R.K. rašė:
sportas 2 rašė:
pajacas rašė:
tu tai jau nelosi, nes ne velnio namoki.galesi paziuret kaip mes zaidziam.O alaus man pastatyt veliau galesi.
O tai ka - ten profai rinksis palost? As jau irgi senokai bucus ant vinies pakabines, tik megejiskai palosdavau…
nebijok ne profai.Bet pajacui ten vistiek negalima.
nu zjb…liko tik pasiskaityti ir pavydėti kad per mano prašyma kažkas visdelto pažais futbola…
sėkmės vyrai gal kad ir aš iš vilniaus atšoksiu savaitgaliniam pasižaidimui…
sportas 2 rašė:
eixo rašė:
nu zjb…liko tik pasiskaityti ir pavydėti kad per mano prašyma kažkas visdelto pažais futbola…

sėkmės vyrai gal kad ir aš iš vilniaus atšoksiu savaitgaliniam pasižaidimui…
But malonu
nu kai bus proga į Kauna mynti tai kaip nors susisieksiu…
emaz rašė:
sportai2 tai gal ir man butu galima kaip nors prisijungti prie jusu pafutbolint…
butcai ant vinies kabo, toliau taechnikos reikalas…
kuo daugiau tuo linksmiau
emaz rašė:
O tai kada, kaip ir kur???
Parasykit man i privata savo mobilius nr ar siap tel.Bandysiu organizuot.Tik bijau kad sia savaite jau neiseis turiu nemazai planu.As galvoju apie kitos sav. pirmadieni ar antradieni.
Noriu pirkti futboli kamuoli, kas patars kokį kamuolį geriausia pirkti žaisti laukia…
[quote]DALIONCAS rašė:
Noriu pirkti futboli kamuoli, kas patars kokį kamuolį geriausia pirkti žaisti laukia…
[/quote]
Kiek ruošiesi paskirti pinigų?
"Adidas", aišku, yra didžiausias autoritetas. Man nelabai patinka jo naujieji kamuoliai ( "Fevernova", pagamintas WC-2002; tas naujas Euro-2004, sako, yra dar lengvesnis)… Iš tų "firminių" man patiko "Tricolore" (Euro-2000). O šiaip bendrai galima pirkti "adidas" ne-firminį, ir galvos nesukti. Kažkada akcijos metu už 40 lt. pavyko labai puikų nusigriebti, ilgai daužėm mes jį. Žodžiu, nekreipiant dėmesio į konkretų modelį – aš pirkčiau "Adidas", žiūrėčiau pagal kainą, kad ne per daug kainuotų, ir kad kamuolys nebūtų per daug panašus į "pūslę" / per lengvas, kaip tinklinio kamuolys.
"Nike" kažkaip ne taip patinka. Jis toks biški, kaip čia pasakius, "kietokas" … (pvz., tie "firminiai" kamuoliai – Olandijos rinktinės, Arsenalo, Man Utd. spalvų) … Išleidi orą – "Nike" kamuolys lieka toks biški "medinis". Pats paviršius toksai.
Nepirk "Spalding". Vieną kartą nusipirkau. Žaidžiasi normaliai, liuks kamuoliukas atrodė. Bet jo paviršius (ta dirbtinė oda) žiauriai nepatvarus, užteko kelių dienų paspardymo į štangas, į tvorą – ir pradėjo luptis tas paviršinis baltas sluoksnis… Po kiek laiko nusilupo didelė jo dalis, toks pusiau pilkas kamuolys pasidarė kaip sudrožtas ilgo spardymo – nors visai nesenas dar buvo. Na, gal čia man taip pasitaikė tiktai…
na siaip Kaune juk jau ivyko vienas fules paloshimas, na manau kita sestadieni butu galima ir antraji padaryt, tik aisq reikia orus sekt, nes sia savaite daznai lyja ir shaltoka
o jus pastebejot kad kazkas sia tema atkese is po zemiu, juk ji 2 metu senumo