fukse as
ir dar KTU… sakes
sveiki mielieji!!!
niu tai ka susipazinkim… AS KTU fuksiuke!!
sakes net juokinga, satybos inziniere busiu! Atsiliepkit bendrakursiai ir visi kiti
Savamokslis statybu inzhinierius, IT specas ir visoks kitoks specas
ajajai, kur tik pasisuku ten ir tu!
Aga. KAi buvau dar mazhas fuksas, tai statybu inzhinieres skambijo, kad kazhkokius uzhdavinius sprest. Bliamba, kaip malonu buvo siust toli
Nu bet tu irgi… Reikia naudotis tokiomis situacijomis, o ne siusti fukses toli
tai ka ir man nepadesi
va cia tai rpotingas zmogus!
marOOks rašė:
brolis_Raveriux rašė:
Aga. KAi buvau dar mazhas fuksas, tai statybu inzhinieres skambijo, kad kazhkokius uzhdavinius sprest. Bliamba, kaip malonu buvo siust toliNu bet tu irgi… Reikia naudotis tokiomis situacijomis, o ne siusti fukses toli
marOOks rašė:
Nu bet tu irgi… Reikia naudotis tokiomis situacijomis, o ne siusti fukses toli
Tu fuksiu nematei
a tipo labai baisios buvo??
brolis_Raveriux rašė:
marOOks rašė:
Nu bet tu irgi… Reikia naudotis tokiomis situacijomis, o ne siusti fukses toliTu fuksiu nematei
AAAAmore rašė:
va cia tai rpotingas zmogus!
Aciu aciu As siaip irgi is KTU, tik va su statybom nieko bendro neturiu. Bet bent jau moraliskai (arba uz ko nors kito) tai tikrai galiu palaikyti
niu neturi, nieko baisaus vis tiek malonu susipazinti!
marOOks rašė:
Aciu aciuAs siaip irgi is KTU, tik va su statybom nieko bendro neturiu. Bet bent jau moraliskai (arba uz ko nors kito) tai tikrai galiu palaikyti
brolis_Raveriux rašė:
Tu fuksiu nematei
O tai jau net valgio gaminimui nebuvo tinkamos?
marOOks rašė:
brolis_Raveriux rašė:
Tu fuksiu nemateiO tai jau net valgio gaminimui nebuvo tinkamos?
Hm… Nu manes kazhkaip zhmogiena kai netraukia, tai neragavau
AAAAmore rašė:
niu neturi, nieko baisaus vis tiek malonu susipazinti!
Man taip pat malonu
gal akda galtveja pasimatysim
marOOks rašė:
AAAAmore rašė:
niu neturi, nieko baisaus vis tiek malonu susipazinti!Man taip pat malonu
![]()
AAAAmore rašė:
sveiki mielieji!!!
niu tai ka susipazinkim… AS KTU fuksiuke!!![]()
sakes net juokinga, satybos inziniere busiu! Atsiliepkit bendrakursiai ir visi kiti
ot pamatysi kas per mokslas
mokiaus panasioje spec.-mechanikos inzinerija (jatau net ir dabar naktymis sapnuojasi)
Jei reiks brezyniu kokiu ar dar kokiu spargalkiu,tai kreipkis-jei turesiu galesiu padeti breziniais padarytais ir spargalkemis,nes pirmam kurse viskas bus taip pat! (Niu Pnv KTU tai taip yra
)
brolis_Raveriux rašė:
Hm… Nu manes kazhkaip zhmogiena kai netraukia, tai neragavau
Nu as niekad labai nesigilinau is ko jos ten viska darydavo, bet tikrai nebadavau
tai tik naudtis megejas ane??
marOOks rašė:
brolis_Raveriux rašė:
Hm… Nu manes kazhkaip zhmogiena kai netraukia, tai neragavauNu as niekad labai nesigilinau is ko jos ten viska darydavo, bet tikrai nebadavau
aciu aciu aciu butinai jei pripreiks kreipsiuosi!!
TOPinis rašė:
AAAAmore rašė:
sveiki mielieji!!!
niu tai ka susipazinkim… AS KTU fuksiuke!!![]()
sakes net juokinga, satybos inziniere busiu! Atsiliepkit bendrakursiai ir visi kitiot pamatysi kas per mokslas
mokiaus panasioje spec.-mechanikos inzinerija (jatau net ir dabar naktymis sapnuojasi)
Jei reiks brezyniu kokiu ar dar kokiu spargalkiu,tai kreipkis-jei turesiu galesiu padeti breziniais padarytais ir spargalkemis,nes pirmam kurse viskas bus taip pat!(Niu Pnv KTU tai taip yra
)
![]()