frv dpf

frv dpf

pagal parametrus frv dpf kaip naujas- arba keistas į naują , arba plautas, arba skylės išbadytos , bet neprogramuota. kitą savaitę bet kokiu atveju kastracija , nes regeneracija pilna padaryta prieš 2000km, kai nupirkęs iš Klaipėdos grįžinėjau, o mieste vis nepavykdavo Špyga

Vis nepavykdavo Cha cha nuskambejo, kaip kad tipo vel byrka nepasistojo Juokiasi. pala, o kam kastruosi, jei dpf ok, tu gal ieskok kodel i karteri saliarka bega. O dpf tipo turi dazniau nei kas 2kkm darytis ar as kazko nysparsti?

del to pacio dpf ir tepalo dauget gali Labas

nu nafig tokia masina istrinciau nerfa, nujuodinciau padangas, langus su sekunda isvalyciau, gumas su tepalu istrinciau, iskvepinciau, atvarytu koks baradatas- sakytu va kokia gera tvarkjnga masina. ir uz brangiau nei kitos analogiskos, galetu pasiimti. Cha cha

Pikcius, dpf naujas, regeneracija pilna padaryta pries 2kkm.

kas 500km?

nakčius Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi tau labai tiktų tojotos salone dirbti su naudotu transportu Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Skylės negali būti išbadytos jei regeneracija vyksta ir parametrai kaip naujo Cha cha 2k įsuko ir kalba apie kastraciją, nes kartą mieste nepasidarė regeneracija Cha cha Nebijok, jei parametrai kaip naujo, tai artimiausiu metu niekas ten neužsikimš. Žmonos maršrutai vien kamščiais ir mieste ir net nebando DPF kimštis. Pas mane išvis senovinis DPF, remapas, trumpi atstumai ir gyvena.

Kas per naglumas, diedas kibo i atlapus su tiguanu 2.0tsi,jauciu jau bus siandiena idetas i autopliusa Cha cha

jupoja?

jupoja bbd dyzelistų džiaugsmai, jei per regeneraciją litras salerkos į tepalą Cha cha automodas iškeikė japonoškus dpf, o man patarė tepalus dažnai keist, jei nevazektomija Cha cha

As tau sakiau, pirk mašina Taip

kad lyg neturejo sitie FRV dpf’o is vis? Gi Euro4 Cha cha

Nuo kada euro4 dpf neturi? Taip iseina, kad mano euro12? Cha cha

Moto, UK kita istorija. Daug tokių variantų kaip saloj neturėjo ar buvo opcija, o likusioj EU montavo po defaultu.