frv dpf
pagal parametrus frv dpf kaip naujas- arba keistas į naują , arba plautas, arba skylės išbadytos , bet neprogramuota. kitą savaitę bet kokiu atveju kastracija , nes regeneracija pilna padaryta prieš 2000km, kai nupirkęs iš Klaipėdos grįžinėjau, o mieste vis nepavykdavo
Vis nepavykdavo nuskambejo, kaip kad tipo vel byrka nepasistojo
. pala, o kam kastruosi, jei dpf ok, tu gal ieskok kodel i karteri saliarka bega. O dpf tipo turi dazniau nei kas 2kkm darytis ar as kazko nysparsti?
del to pacio dpf ir tepalo dauget gali
nu nafig tokia masina istrinciau nerfa, nujuodinciau padangas, langus su sekunda isvalyciau, gumas su tepalu istrinciau, iskvepinciau, atvarytu koks baradatas- sakytu va kokia gera tvarkjnga masina. ir uz brangiau nei kitos analogiskos, galetu pasiimti.
Pikcius, dpf naujas, regeneracija pilna padaryta pries 2kkm.
kas 500km?
nakčius
tau labai tiktų tojotos salone dirbti su naudotu transportu
Skylės negali būti išbadytos jei regeneracija vyksta ir parametrai kaip naujo 2k įsuko ir kalba apie kastraciją, nes kartą mieste nepasidarė regeneracija
Nebijok, jei parametrai kaip naujo, tai artimiausiu metu niekas ten neužsikimš. Žmonos maršrutai vien kamščiais ir mieste ir net nebando DPF kimštis. Pas mane išvis senovinis DPF, remapas, trumpi atstumai ir gyvena.
Kas per naglumas, diedas kibo i atlapus su tiguanu 2.0tsi,jauciu jau bus siandiena idetas i autopliusa
jupoja?
jupoja bbd dyzelistų džiaugsmai, jei per regeneraciją litras salerkos į tepalą automodas iškeikė japonoškus dpf, o man patarė tepalus dažnai keist, jei nevazektomija
As tau sakiau, pirk mašina
kad lyg neturejo sitie FRV dpf’o is vis? Gi Euro4
Nuo kada euro4 dpf neturi? Taip iseina, kad mano euro12?
Moto, UK kita istorija. Daug tokių variantų kaip saloj neturėjo ar buvo opcija, o likusioj EU montavo po defaultu.