Front Page alternatyva…
sveiki, kuriau puslapius su front page, bet kam tai pasakau tai pirmoj vietoj apsaukia debilu vat, tipo ten negerai, blogai ir t.t. dabar kaip tik pradejau nauja puslapy ir noreciau isbandyti ka nors naujo. man reiketu kazko panasaus i front page kad pajamiau buttona padejau i vsio nepajudes jis, visokie dreamweaver, notepadai nedomina nes php man tamsus miskas. html koda dar paredaguoju, php nekertu ir nenoriu kirst
vat dar kaip priklausytu kuriant tema pasakysiu kad paieska rezultatu nedave, o googly nezinau ko ieskoti.
is anksto aciu uz pagalba
dreamweaver bet kuriuo atveju skaitomas geriausiu variantu, nesvarbu kuo beprogramminant, ar php, ar perlu, ar javascriptu, ar vien tik html’u… man asmeniškai vienintelis ir nepakartojamas yra notepad++
na as sakau kad as neprogramuoju tiesiog dedu butonus, linkus padarau, uzmetu backgrounda i vsio. programuot net nesiruosiu mokintis, nes tie puslapiai kuriuos kuriu buna pigus, ir kuriami tiems kurie nori jo pirmas dienas, po to ji pamirsta…
reiktu kazko kaip front page.
nu tai dreamweaver tai panašus ir yra… tik kad "šiek tiek" daugiau galimybių…
OpenOffice for free
Photoshop cs2 jei mokant normaliai dirbt tai labai fainas ir buttonus pats sudeda ir pasikeiciancius mygtukus pats gali kurt. Zodziu jega.
o jeigu ka nors is primityviu programeliu??
[quote]InTurbo rašė:
visokie dreamweaver, notepadai nedomina nes php man tamsus miskas. html koda dar paredaguoju, php nekertu ir nenoriu kirst
[/quote]
Dreamweaver pagalba kuo puikiausiai galima kurti HTML puslapius be jokių papildomų skriptinimų. IMO, čia daug priklauso nuo įpratimo. Įsikirtus į Dreamweaver ir pripratus prie jo, nesinorės nieko kito. Kita vertus, paprastam HTML - nežinau, gal tiktų kas nors iš lengvesnių, mažesnių programų.
Naujokui - kompozer. Neperkrauta funkcijomis, paprastutė, yra nešiojamas variantas. Nemokama. http://kompozer.sourceforge.net/.
kazin kokie ten puslapiai gaunasi pas tave, kad tu tik buttona pajami ar linka imeti… siulau mokintis html(xhtml) + css kad tavo tinklapiai butu kazko verti…
NVU pabandyk.
O siaip dreamweaver geriausia butu, labai daug galimybiu, ypac photoshop+dreamwever.