fredos miestelis kaune

fredos miestelis kaune

kokia jūsų nuomonė apie šį projektą

Gan rozinemis spalvomis jie piesia ta fredos miesteli. na ka galiu pasakyti , gan brangu. pigiausi yra butai 4 aukstu namuose (kvadrato kaina ~1750 lt). Bet jie turi gan ryshku trukuma, jie kaip atitvarine siena stovi salia pagrindinio , gan judraus kelio. Tai tas dulketumas, apie kuri jie mini savo reklamoje nebus mazesnis nei silainiuose ar eiguliuose. Beje puslapy, freda.lt , norint paziuret ishplanavima tai hui suprasi kuris yra vieno kambario butas kuris dvieju. Brezinukai tokie mazi ir gan neryshkus. Tai puslapio dizainerio nekvalifikuotumas, ir ka tai reiskia , kad taupydami pinigus rangovai jau taupo ant puslapio sukurimo, kas bus su statyba? (tai mano nuomone). Reklamuodami jie vis bando kazka nuslepti, minimas garazas pirmame aukste, bet nepamineta ar jis ieina i buto kaina ar nea.
As pats turiu minciu pirkti ten buta, bet jai pats noresi isigyti, idemiai istirinek sutarti (visokiu niuansu pasitaiko), pasikonsultuok su kitais.
o kas liecia sublokuotus namus ar individualius - tai ju kaina tikrai kosmine (beje ir tu namu dizainas tai nelabai manes traukia), blin jie gyvena Vilniaus kainomis, juk cia Kaunas - maza provincija.
Tai gal ir tiek tu minciu.

kurkim nauja bendruomene Šypsena)))))))))))))) - freda

Pats projektas man patinka, domiuosi, bet manau kad kainos visiskai nerealios kaip Kaunui. Ir dar su daline apdaila, primesk kiek reiktu dar idet jeigu imant koki ~150m2 busta. Gal cia todel kad miesto ribose, o gal kad pirmas toks projektas Kaune. Labai tikiuosi kad atsiras tokiu projektu ir daugiau, jeigu tik sitas bus sekmingas (pardavimo prasme). Beje planai ten normalus, reikia tik paklikinti plana, kai jis atsidaro atskiram lange.

"Prestizine vieta" visai salia planuojamos 6 juostu gatves- blogiau nei Savanoriuose. Koks mulkis susigundys? Nors pakanka namastanciu ir tose paciose Savanoriuose namus sulipdziusiu Nekaltas Ir nesuprantu butu uz 200000 be virtuves- nors uzmusk nesuprantu Blogai
Visai arti, auksciau ant kalno yra pakankamai tusciu sklypu. Nepigus zinoma, bet jei pats statysies, bendra kaina turetu but mazesne. Norintiems reiktu paskubet, nes sklypus tiesiog graibsto!
Man vistiek priemiestis be konkurencijos.

Jūs pažiūrėkit kas dedasi aplink miestelį ir ant ko jį statys. Visų pirma pietų pusėje " vilų alėja" bus ant senų fredos kapinių, šiaurėje - sraigtasparnių remonto gamykla (50 metrų nuo miestelio ribos), ten pat ir Kauno aviacijos gamykla, "stiklo fabrikas" . Taigi tris štukas už kvadratą tokiame "rojaus" kampelyje atsiprašau gali mokėti tik visiškas kretinas, o šito projekto laukia tokia pat ateitis kaip ir viešbučio K.Mindaugo krantinėje.

Gal tu iš konkuruojančios firmos, kad taip nerimsti Cha cha ?
Ar šiaip tipiškas visada viskuo nepatenkintas kaunietis? Liežuvis Nestato - vajėzau Liūdnas, Kaune nieko nestato Liūdnas, provincija Žliumbia Žliumbia Žliumbia
Užsimano kas nors ką nors statyt - negalima Piktas, tik ne šitoje vietoje Kanda, kol gyvas būsiu nedaleisiu, tik per mano lavoną … Kanda Kanda Kanda

Kam maišo senos ir ko gero neeksploatuojamos kapinės? Iš tavo parašymo atrodo, kad namus pačiose kapinėse statys Liežuvis Arba "Kauno aviacijos gamykla" Apakęs Apakęs Apakęs Koks siaubas Apakęs Apakęs Apakęs
O nepagalvoji, kad ta "gamykla" sutelpa viename angare, o visa likusi teritorija anksčiau vėliau bus išparceliuota ir užstatyta, galbūt panašiais gyvnamių kvartalais? Tai tik laiko klausimas. Vieta mano nuomone labai gera, dėl architektūros galima ginčytis iki pamėlynavimo (man irgi ne viskas ten patinka), o kainą padiktuos rinka.

susisiekimo patogumo prasme vieta labai gera, dizainas levas, isplanavimas butu irgi, kaina didele. Ta aviacija gal ir nelabai maisys, o stiklo fabrikas tai kada nors uzlinks ir bus nuverstas. Bet kol kas daugiau minusu nei pliusu.

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/165370.235-=(13048327

Visiems besidomintiems siuo miesteliu, siulyciau pasidometi su kokiais chemikalais dirba kitoje gatves puseje dirbanti chemikalu gamykla JURBY. As bent jau pasidomeciau… Kietas

Kadangi jie kuria ir gamina chemikalus skirtus naudoti ir buityje, nematau reikalo per daug jaudintis.