Fre

Fre

Kojas tik suskaudo. Cha cha

AUris>Supranti, kad aš-telefonas foto kokybė nekažką? Juokiasi Bet toli auris hibrida įžvelgiu Juokiasi

ašTelefonas kokybė labai gera, tik va kompresija, kad į AB įkelti viską nužudo. Cha cha

Jo, banga su šitais caro laikų apribojimais kiek nervina. Vos Toyotas įžiūrim po to Cha cha

Mr lekia. Principe pakanka tu 250kb, nereik raiskos kelt i banga 13mpx

heaton>Jo, bet galėtų pati automatiškai susimažinti ir tiek. Pas mus dalyviai nepratę vargt Cha cha

Jo ant pc man budavo paprasta, db kai pc nenaudoju, tai ilgai norm.programkes ieskojau patogios ir be reklamu

As radau Androide, vazinasi “Sumazinti paveiksliuka” Cha cha

Mr ir su srautu ? I juostoje Pavargęs Cha cha

Heaton, Mac? Ir ką radai?

PHoto resizer patogi, be reklamu, i banga ok.

Gmc originaliam androidiniam redaktoriuj? Tai ten antra juosta QReduce lite db palikes androide.Mac nesu bandes net

heaton>Parsisiunčiau iš google parduotuvės.

Buvau suvedes sita fraze, nieko neismete man Cha chaIdomu kas per kurinys

iPhone, jaučiu, patogiau sau e-mailą su foto išsisiųsti (ten iškart duoda kompresinimo opcijas) ir išsisaugoti jau gautą failą, nei per programkes kuistis? Cha cha bet jei kas žinot nemokamų lengvų programkių - duokit žinoti. Cha cha

heaton>Aha tiap nemeta. Bandyk “Reduce photo size” :play.google.com/store/apps/details?id=com.shoozhoo.imageresize r

Dabar kiekviena balta shooduka su freoro liodukais fotkinsit Šypsena Cha chaTuresit ku veikt Šypsena ne vienas ir ne du yra Cha chaPas mane ant duru uzrasu nera po perdazymo Mirkt

Parsisiunciau,pameginsiu Mirkt

Pažiūrėk, aš su ja tik mažinu, tai patinka, kad paprasta ir greitai veikia.