Frames Per Second

Frames Per Second Nustebęs

Man zaidziant zaidimus ar naudojant kitas spartos reikalaujancias programas, ekranas mirga.Liūdnas Problema yra, ko gero, FPS daznyje. Pas mane vaizdo plokste S3 savage.Žliumbia Taigi nauji draiveriai padetu, bet sena Video plokste, bet ju nera. Gal galite ka nors pasiulyti???Nustebęs

Ekranas nemirga kai truksta fps. Mirguliuoja nuo mažo refresh rate. Greičiausiai 60. Instaliuok kokį refoce ar powerstrip.

Ta ir turejau galvoj, tik nemokejau paaiskint. Drovus PS ka daro sios programos?

Beje, kaip tu atspejai, kad 60? Mirkt

Juk tai daznai default ant senesniu kompu ;]

Paziurek koks refreshas siaip(nezaidziant) ir toki pati nustatyk Powerstripe arba reforce.
Pvz, poverstripe nustacius reikia paspaust spyna.

Ant 85 Hz jau nesijaucia mirgejimo Cha cha

hmm, nieko nesigaus. S3 Savage4 net windausose nesugeba laikyt 1024x768 32bit @ 85 mhz… gal kokį senovišką žaidimą ir pavyks paleisti 640x480 16bit ir kokie 85 mhz… direct x geimam padeda: start> run> dxdiag> more help> override >override value iirashom 75 ar 85 ar ką norim.

SVEIKINU MODERUOJANT KLUBĄŠypsenaKiaulė išplepėjoNekaltas
TU nepasakei svarbaus dalyko, kad tavo kompiuteris yra laptopas… O video integruota…O windowzė ME. kaltas ne monikas, aišku…
Tikriausiai su refresh rate arba gali būti net ir klaidos su pačia vaizdo plokšte, kuomet ji kur nors pasipazorina… Nzn, siūlyčiau vis tiek išbandyti paskutinius gelbėjimosi ratus- pamėgink susirasti senesnias draiverių versijas, nes gali būti, kad dabar pas tave įsikūrę BETA draiveriai (yra draiverių svetainės IT-patarimai turinys temoje), na pamėgink powerstrip gal dar, bet į ją daug vilčių nedėčiau. Šiaip, deja, tenka konstatuoti, kad geriausias vaistas būtų nauja vaizdo plokštė, koks gf2, ją dabar už centus gali nusipirkti, na bet gi laptop Žliumbia
P.S. o rimtai, šovė dar viena mintis- pamėgink, kai mirguliuos print screen padaryti ir priklijuoti, įdomu, kaip viskas tada atrodysNekaltas

nu is kur zinai kad laptopas?

jo brolis yra mano draugasCha cha dar daug ką apie jį žinauŠypsena

1. Pas mane ne Savage4, o savage IX/MX. Taip
  2. Cor_Ursi, kox skirtumas, kad plokste integruota ir kad pas mane laptopas?? Visvien vaizdo kortos keisti neketinu, o savage IX/MX, mano ziniomis, dazniausiai ir buna integruota. Nekaltas
  3. Cor_Ursi, aciu uz sveikinimus. Mirkt

O tai kad pas tave laptopas keicia labai daug ka. Gali bandyt standartines priemones (kurias jau paminejo bangieciai) gal jos ir pades, bet negali buti garantuotas. Priedo pas tave LCD ekranas (ar tu kita pasijungei?), o cia refreshas jau kitokia prasme turi.

Pas mane ekranas LCD, o tai kokias priemones tuo atveju galit pasiulyt? Mirkt