Fotografijos menas - Ar uzsiimate tuo? Gal turit savo foto online? Butu smalsu zvilgtelti

Fotografijos menas - Ar uzsiimate tuo? Gal turit savo foto online?Šypsena Butu smalsu zvilgteltiŠypsena

Ar megstate fotografuoti? Ka dazniausiai fotografuojate?Šypsena Ar dalyvavote kokioj nors parodoje or smth?Šypsena

Ahs taj wat sudejau, ka per siuos metus prifotkinauŠypsena Na cia aisku, labai kuklios fotoŠypsena

http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/355
575-=(691825792

Žvaigždė

as tj diewinu fotkint…be galo…Cha cha

cia visos fotkes su skajtmeniniu ??

Tureciau skaitmenini fotika, oj tada kiek fotografuociau… bet dabar tokio dalyko neturiu, o pinigu ant juosteliu gaila Nežinau

uoj neNe bet va vienas mano draugas tai labaj grazhiai fotkinaTaip

i love to fotkinti Širdis
bet labaj jau pinigu ant juosteliu gaila. skajtmenini tureciau Girtas uj butu fotkiu Cha cha

Labai grazios fotkes…Girtas As ir noriu fotkinti… bet kazkaip nelabai yra kada… Nekaltas

megstu pafotkint, bet fotikas liewas tai nesistengiu menisku foto daryt Cha cha

kaip parasiau tavo dienorastyje, mano nedaug Nekaltas dar zemas lygis.

O siaip as pafotkint tai megstu, turiu ir fotomodeliuku ir siaip randu ka pafotkint. Deja nededu i interna savo fotkiu. Yra keletas dienorasciuose, bet tik keletas. Turiu skaitmena, bet noriu rimto fotiko. Skaitmena turi dideli pliusa, matai kokia fotke gavos, bet analoginis butu pasakele Laimingas

BTW, pridares daugiau nei 2000 fotkiu Laimingas na cia pasigyriau Laimingas

oij kaip megstu fotografuotiŠypsena tik duokit man fotikaŠypsena
o foto online neturiuŠypsena

mano bratkis uzsiem fotografija ,visos kambario sienos iskabintos fotkem ,bet as tai tuo nejkiek nesididziuoju ,draugai ateje zvengia is jo fotkiu Šypsena

lb megstu fotkint.
ruoshiuos uzhsiimt tuo labiau ;)~

Na turiu skaitmenini sioki toki ir man uztenkaŠypsena O siaip - ten gi nemenines fotoŠypsena o siaip sudetos is tusu, pjankiu ir t.t.Mirkt bej siaip kelios, kur ka nors mieste nufotkini ar panasiaiŠypsena

jep su savo fuji pyskinau visasMirkt

na ne meeeleeejonus kainuojaCha cha o jei dar kox padevetas, visai panasiai galima rastiŠypsena

pati nefotkinu, bet shejp lepaj megstoo fuotkezDrovus lepaj fajnaz daleekaz yra taz fotikaz wisgiCha cha

vienas is didziausiu zmonijos isradimuŠypsena

o man tiesiog patinka fotografuot, tampawsi dawg kur fotika, kad iamzint akimirkas Cha cha o mano diary visas vien is foto ir susideda ApkabinimasGirtas

kartais tenka pasiimti zenita ir pafotografuoti, o seip skaitmeniniu fotiku nemegstu, nes didziausias kaifas yra laukti ir ziureti kas gausis, ir negali pripleskint visko is eiles, daugiau galvoji apie rezultata.