Fotografijos menas - Ar uzsiimate tuo? Gal turit savo foto online? Butu smalsu zvilgtelti
Ar megstate fotografuoti? Ka dazniausiai fotografuojate? Ar dalyvavote kokioj nors parodoje or smth?
Ahs taj wat sudejau, ka per siuos metus prifotkinau Na cia aisku, labai kuklios foto
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/355
575-=(691825792
as tj diewinu fotkint…be galo…
cia visos fotkes su skajtmeniniu ??
Tureciau skaitmenini fotika, oj tada kiek fotografuociau… bet dabar tokio dalyko neturiu, o pinigu ant juosteliu gaila
uoj ne bet va vienas mano draugas tai labaj grazhiai fotkina
i love to fotkinti
bet labaj jau pinigu ant juosteliu gaila. skajtmenini tureciau uj butu fotkiu
Labai grazios fotkes… As ir noriu fotkinti… bet kazkaip nelabai yra kada…
megstu pafotkint, bet fotikas liewas tai nesistengiu menisku foto daryt
kaip parasiau tavo dienorastyje, mano nedaug dar zemas lygis.
O siaip as pafotkint tai megstu, turiu ir fotomodeliuku ir siaip randu ka pafotkint. Deja nededu i interna savo fotkiu. Yra keletas dienorasciuose, bet tik keletas. Turiu skaitmena, bet noriu rimto fotiko. Skaitmena turi dideli pliusa, matai kokia fotke gavos, bet analoginis butu pasakele
BTW, pridares daugiau nei 2000 fotkiu na cia pasigyriau
oij kaip megstu fotografuoti tik duokit man fotika
o foto online neturiu
mano bratkis uzsiem fotografija ,visos kambario sienos iskabintos fotkem ,bet as tai tuo nejkiek nesididziuoju ,draugai ateje zvengia is jo fotkiu
lb megstu fotkint.
ruoshiuos uzhsiimt tuo labiau ;)~
Na turiu skaitmenini sioki toki ir man uztenka O siaip - ten gi nemenines foto
o siaip sudetos is tusu, pjankiu ir t.t.
bej siaip kelios, kur ka nors mieste nufotkini ar panasiai
jep su savo fuji pyskinau visas
na ne meeeleeejonus kainuoja o jei dar kox padevetas, visai panasiai galima rasti
pati nefotkinu, bet shejp lepaj megstoo fuotkez lepaj fajnaz daleekaz yra taz fotikaz wisgi
vienas is didziausiu zmonijos isradimu
o man tiesiog patinka fotografuot, tampawsi dawg kur fotika, kad iamzint akimirkas o mano diary visas vien is foto ir susideda
kartais tenka pasiimti zenita ir pafotografuoti, o seip skaitmeniniu fotiku nemegstu, nes didziausias kaifas yra laukti ir ziureti kas gausis, ir negali pripleskint visko is eiles, daugiau galvoji apie rezultata.