Foto su K810i.

Foto su K810i.

Foto daryta su K810i. Cia ne macro rezimas. Siaip foto turetu gauti geresnes, bet kai as nemoku fotografuoti, tai bent toki pavyzdi idejau. Nustatymai standartiniai.

che che, man patiko tas S500 Šypsena Ir K810i nėra jau toks problematiškas kaip kad daugelis galvoja dėl klavos… Nekaltas

Nu siaip man K810i klaviatura ne itin patiko Baisus. Reiketu priprasti. Reikejo dar S500i foto pavyzdi koki padaryti.

Man buvo baisiau M600i pirmą kartą paėmus dėl klavos NekaltasP.S. kaip Maxas iš Šiaulių? Cha cha

O as prie M600i iskart pripratau. Didziausias minusas, kad mygtukai per toli vienas nuo kito ir kameros apsauga labai kliba. O siaip ekranas geras, fotografavimas lengvas. Vertas demesio ir savo kainos Taip.

Juokiasi

tai greitai manau ir prie tų mygtukų priprastum, o dėl dangtelio tai jo, ne kas Nežinau

Man atrodo K800i dangtelis tvirciau laikosi. Cia gal tik K810i toks modelis pasitaike, kad kliba. Korpusas tai geros kokybes Taip.

gal tik tas ir pasitaikė koks negeras NekaltasAle koks pataikavimas ir meilikavimas salone Apakęs Vau! Juokiasi

Ir tik dvi Karvutes Dovana Juokiasi.

aha, ir dar nori kad šoktume salone Pavargęs Juokiasi tai pardavėja telefonų salone turi šokti, kad klientų prisitraukt Piktas

Paskui prades lankytis etatiniai klientai Juokiasi. Abejoju ar jie pirktu koki nors telefona Klasta.

šiaip ar taip, aptarnauja tam salone sakyčiau neblogai Nekaltas

Sakyciau taip pat kaip ir NOKIA salone Gerai Taip. SAMSUNG retai lankausi. Reikes kada uzsukti ir paziureti kaip elgiasi, ar duoda su telefonais pazaisti (ar pasitiki).

kuriam jus cia salone buvot? Šypsena

-aleks- spėk kokiame? Cha cha Aišku kad pas Raimondą Valio

Juokiasi… as uzvakar buvau uzejas, kita buvo Nežinau, kai paprasiau mobilka parodyt tai tokia nedavolna buvo kad nuo kompo ir nuo pokalbio su vaikinuku nutraukiau ja

Manau reikia ja ismesti is darbo Angelas.

sakė kad ta kita tokia Kvankt?

Romualda malonesne Taip… tuoi pavarysim reklamos tai visi pas ja eis Cha cha