\"Forum palace\"

"Forum palace"

Sveiki, noreciau suzinoti daugiau apie restorana TERRAZZA. Kokios kainos, aptarnavimas, padavejai, barmenai, interjeras…
Noreciau apsilankyti, bet girdejau, kad aptarnavimas prastas. Prasau parasykite, kaip ten is tiesu? Niam niam

teko ten gerti tiktai Fizz, greitai atnese, grazus barmenas buvo Girtas vaizdas is to balkono sedint tai grazus, interjera spatiko irgi Gerai tik mazhokai zmoniu buvo, bet buvo vasaros vidurys - aishku daug kas atostogavo…

viskas ten normaliai. vasara buwo biski jauciamas padaveju trukumas, bet dabar tai lyg ir normaliai… valgyt tai ten levai, bet sejp koki deserta+isgert+pasedet visai smagu… muzika gywa…

kiek kartu buvau tiek skaniai valgiau.kiek kartu buvau tiek kartu geraj aptarnavo.o siaip energetiskaj labaj ramiai ir palankiai nuteikianti vieta.mes ten su draugem einam bernus apkalbineti…Cha chao siaip publika ypac vakarop labaj savotiska pasidaro…Cha cha

vaizdai grazus
publika Veee

maistas Gerai
aptarnavimas Gerai
ir kainos Gerai
o i publika nera ko demesi kreipt… Cha cha

hm…
uzejom su draugais… prisedom…pasedejom…tada dar truputi pasedejom…ir dar truputi… po 20min atnese meniu… rinkomes 5 min… kainos vilnietiskos(na mano kaunietiskai kisenelei gal siek tiek ziaurokos)… dar pasedejom… dar po 20min priejo priimti uzsakyma…dar pasedejom…neteke kantrybes atsistojom ir isejom, taip nepavalge prasedeje virs valandos…
vat tokie mano ispudziai. tiesa, tai buvo liepos men, tai gal dabar aptarnavimas pagerejo

viskas ten Gerai Taip

aplinka grazi, bet kainos. na jei kisene plati, tai nieko, o jei ne…

nuejus,man po to papasakosi,ok???Nekaltas

As ten buvau, ir man ten labai patiko. Viskas Gerai
Padavejos labai fainos ir linksmos. O maistas fantastiskas.Kainos nu kainos yra kainos. Gaves atlyginima arba stipendija, gali nueiti. As ten lankausi daznai ir man ten patinka.Cha cha

as tai kiek girdziu, tai nuolat kalba eina apie kainas. as asmeniskai i tokia vietas einu ne valgyt, o smagiai praleist laika. aisku alus 8 lt nepratingaMirkt