Forum Cinemas

Forum Cinemas

Sveiki, norėjau pasipiktinti naująja Forum Cinemas tvarka, kuri kino mylėtojams padidino kainas savaitgaliais. Turiu aš tą KVAILĄ (čia dabar jau kvailą) kino klubo kortelę (nebesu studentas) ir visuomet džiaugiausi, jog už kino bilietą moku dar gan padorią 12 Lt kainą (norėtųsi mokėti 10 Lt, bet ką jau padarysi). Nueinu aš vakar į Coca-Cola Plaza, ir še tau, kad nori - “Nuo šiol savaitgaliais su KK kortele po 13 val. kaina 14 Lt”. O aš tik savaitgaliais po 13 val. ir vaikštau! Jei per daug pridalino tų kortelių, tai patys kalti, bjaurybės. Dabar taip išeina, kad tiesiog pakėlė klubo nariams kainas nė nepasitarę ir nieko už tai atgal? Kaip antausis ištikimam klientui!.. PiktasBent būtų įvedę kokią paslaugą: “Pasirinkite mėgstamiausią savaitės dieną ir ją jums bilietas kainuos pigiau”. Šlykštynės. Reiks man, matyt, dar dažniau lankytis geriausiame kino teatre “Lietuva”.

saunuolis. taip ir daryk.

hehe svarbu pridalint kalnus korteliu, prisijaukint vartotojus ir po to visus pasiust pasivaiksciot ziurint kiek is ju pareis atgal Šypsena puikus lietuvisko marketingo pavyzdys.

Taigi taigi…man kaip kortelės turėtojai irgi atsiuntė informaciją apie pasikeitusias kainas… Ot niekšybė… na nieko, yra mano mėgstamiausia “Lietuva”, tik kad labai jau mažai ką joje pastaruoju metu rodo…

Och…nesu vilniete bet jo…didele apgaule… karta buvau “Lietuvoj” ir manau ten puikus kino teatras…daryk kaip atrodo protingiausia

siaip , aisku, Lietuva labai neblogas kinoteatras, bet as vis negaliu pamirst CCP 1-osios sales Apakęs Apakęs Va ten (ir siaip kitos CCP sales) nepalyginamai ispudingesnes (nesakau “geresnes”, nes ir “Lietuvoj” neblogos).Na, aisku, kainos atitinkamos. Man CCP arciau namu, tai vis tiek teks ten pinigelius palikt Nekaltas Nekaltas Nors ir bjauriai pasielge su savo ziurovais Nekaltas Kietas

aisku, kad bjauriai. Visiskai nepateisinu sito net visokiais apskaiciavimais, kad kinoklubo nariai neva vaikstineja tik savaitgaliais ir atima pelna… Galetu bent jau palaukti, kol baigsis metai nuo pirmuju korteliu dalinimo…

na viskas gi logiska, bet jei jie butu padare kad klubo korteles veikia tik darbo dienomis tai butu niekas ir nepykes Šypsena bet nuostoliai dideja labiausiai kai savaitgaliais negaunama pelno… aisku ten keli simtai litu nieko nelemia, bet jiem matyt ant tiek blogai kad prireike netgi tokiu pinigeliu… Juokiasi

jooooooooo taupyk Kiaulė

O man visad buvo mieliausia lankytis “Lietuvos” kinoteatre. Gal kėdės ir nėra tokios kaip Spagetti Chilli Pizza kino teatre, bet čia jaukiausia! Ir kino teatro vieta pati patogiausia - centre tarp dviejų darbų ir univiero LaimingasPas spagečius eidavau tik tuo atveju, kai filmo “Lietuvoje” nerodydavo ir aš jį baisiai norėdavau pažiūrėti. Per tris metus pas spagečius buvau gal kokius 3 kartus Laimingas Paskutinį kartą net kino akademijos kortelę išsiėmiau, kad papigiaja “Troja” pažiūrėt. Atrodo, laikai keičiasi…

Plesikai Piktas Piktas Piktas

Pritariu. Man “Lietuva” nors ir be patogių kėdžių, bet šrdžiai mieliausia Šypsena

BIsky lewai cia gaunasi… Nekaltas Tipo dabar istiimi lankytojai su neistikimai beweik ta pacia suma mokes… Veee

taigi tik 6d ir 7d, kas pvz., man nerupi, bo vaik666tau i kina 5d Cha cha

nera nieko pastovaus, deja k/t Lietuva neatitinka tam tikra standarta, tachiau kiekvienas renkasi pagal save, savo galimybes, a666 renkuosi geriausia Niam niam, kai Lietuva taps geriausiu k/t Lietuvoje butinai ten apsilankiusiu Drovus

o koks tas tam tikras standartas yr? Drovus

ES standartas Cha cha

Nesuprantu ka jus tuose kinoteatruose matote? Turiu kinoteatra 21 colio,moku uz naujausius kinus 35lt per menesi ir bbd ant visu korteliu.Man kazkaip nera svarbu super ar duper kokybe dolbi ar mono,svarbu matau filma ir viskas,nors ir visiskas skryneris,turbut nesu taip vadinamas “cenitel prekrasnogo”

6iaip taip visada galima prisitaikyti, ypatingai, kai 6iomis dienomis dauguma filmu speja pasirodyti DVD formatu prie6 atkeliaujant i Lietuvos k/t, krc., skudurines kokybes screeneriai nera vienintelis budas pamatyt norima filma