FORD RACING 2(tiem kas neturi labai galingo kompo)

FORD RACING 2(tiem kas neturi labai galingo kompo)

Netycia gavau sita geima, ir jis man visai patiko. Ypac ziurint i tai, kad uzima palyginti labai mazai+nereikalauja galingo kompo. Grafika pakankamai gera, masinos padarytos neblogai, o kaip kuriu garsas, ypac focuso super. Tik vat gaila kad nepadarytas kameros keitimas. Arba as jo neradau. Jei kam teko zaisti pasidalinkit ispudziais, o kas nezaide tai tirkai viena vakara turesit ka veikti. (lyginant su v-rally, tai vairavimas tikrai geresnis)Labas

Kamera keicia su enter atrodo Mirkt

O man pasirode kad kompo reikia neblogo, nes seip man jis lagina normaliai

Jo, su Enter, o siaip toks zaidimas, kai nera ka zaist - tai tinka…Nekaltas

as zaidziau… deja man nepatiko… valdymas kazkoks nelabaj koks ir tajp … nors aisq kai nera ka zaisti taj tinka Mirkt

Pirkit playstation 2 ir zaiskit normalius,landziokit po interneta,dvd,mpeg4filmus ir daug daugiau.ir ne sukite galvos ar tiks man sis zaidimas ar ne.

Pirkit playstation 2 ir zaiskit normalius,landziokit po interneta,dvd,mpeg4filmus ir daug daugiau.ir ne sukite galvos ar tiks man sis zaidimas ar ne.

imeskit i http://ftp.panko.lt/incoming/

sory as tai dabar tikrai negaliu imesti, nes man atjunge neta hatoj
Žliumbia

na bugovas ir atsainiai padarytas grajus… Kaip sake KB8, laisvalaikiui tinka Nekaltas

NU manau uz v-rally tikrai geriau, o kol dar laukiam nead’o naujo, tai man porai vakaru prastumti visai tinka.