Ford Probe 94m. 2.5l,24V

Ford Probe 94m. 2.5l,24V

Kokia jusu nuomone apie si auto?Ar pirkti ji?Gąl kas pasidalinsit patirtim?

grazus auto bet man grazus auto turi ir valint o proba tuo nepasizymi Liūdnas gal geriau koki nissan200sx s14

Kelintu metu ir kiek kainuoja?

girdejau problemos su mataru
turi viena pazystama pana
ir siaip statuose sake reitingas nekokis ju
gal kas kitaip mano Nekaltas

Man asmeniskai dailus modelis,is tech puses nelabai zinau apie juos.

Man irgi grazus,o is tech. puses tai ten juk Mazda…

grazus automobiliukas Gerai
tik kad is tech… Blogai
o kiek kaina? Labas

turiu 2 L kaip ir neturiu nusiskundimu tas pats mx6 tik kitoj saujoj Cha cha

ash toky turejau… wiskas priklauso nuo bukles… jei normali, tai imk nedwejodamas… per tris metus ash tik keiciau tepalus su filtrais ir padangas… o sheip tik kiek pats sugalwodawau pakeistiish neturejimo ka weikt… wariklis pas ji mazdos, delto tai yra dar wienas pliusas… waziukle nera labai twirta , taceu per duobes nelakstant wiskas norm. neryja bendzo daug… pas mane buwo automatas, tai ish wis liux… draguose nedalywaudawau, bet startuoja ji norm. o kazkasminejo nissan 200… ju nebuna nepadroztu, turbiinos skaiciuoja pasqtines dienas… o qr twarkingi, kainos nesweikos…
sheip yra pas wienu minusu, nepigus jo explotawimas(palyginus su calibra)… o ir detaliu kainos nemazos… na bet dazniausiai qr wariklis buna 2,5l tai tam probe buna ir air bag ir abs ir kondicionierius ir pilna selektros paketas… zodziu daug komforto…

Vaziavai su siuo aparatu ??? Jei ne tai tada cyct !!!

Kazkada buvau priesiska siam modeliui, bet kai praveze ir pati pavazinejau nuomone pakeiciau kardinaliai. Pas ja variklis ir vaziuokle yra Mazdos mx6. Tik nepirk 2.2l neekonomiskas variklis ir seip girdejus, kad ju varikliai nekokie. Detales kas be ko brangios, bet uz tai koks komfortas vazinet su ja. Bent jau man, nezinau kaip kitiem, kaip sportine yra minskta masina. Viskas butu gerai, bet kad valgo ji nemazai Šypsena vasara mieste 12l, o ziema 14l, uzmiestyje - 8-9l. Per paieska paieskok tikrai buvo nemzai kalbeta apie ja Šypsena Beje kai pirksi atkreipk demesi, kad nebutu amerikietiskas variantas, nes 2.5 varikliu dazniausiai tokios ir buna, o tai poto nepriregistruosi Šypsena Seip geras apratas, bet benzas ir islaikymas yra tikrai brangokas Šypsena

norejau paklaust, o tu su S14 vaziavai? Probui iki jo 100km s… plaukt.

PIRMOS ZINUTES AUTORIUI:

turiu pazystama kuris nori stumt 95m Nissan 200 sx S14.manau uz 4t euru ramiaiatiduotu,gal dar pigiau, jo pardavimo priezastis srebia daug jei palakstai, 15-16litru, jei normaliai mieste 12-13litru.

tai va tiesiai tau rasau, nors jau minejau:

95 metai,2000cm,16V turbo 200AG
kondiske,
R18 volai yra(padangos plikos), bet man tai nelabai patinka ju isvaizda,

radot ka lygint nissana ir proba probai dar koki viena kita desimtmeti evoliucionuoti iki nisano lygio

Taip

… s 14 kur kas geriau, bet palygink kainu santyki :confused: Nissan be 4000 e nepaimsi normalios bukles, o proba uz 2000 e jau gali paimt.