Fm moduliatorius ar kas?
Teko pasivezint su auto, kurioje yra toks daiktas, o pas mane kaip tik cd zeinzerio nera, tai galvoja gal ir sau insimest, kokybe aisku nespalyginsi su cd, bet kaip radija groja, ogal net geriau. Kisasi flesai ir pan. kokios kainos ir kur rasti tokiu diakciuku?
fm transmiteris, pilna ju visur kainos nuo 25lt prasideda
ir ka tamsta manai apie ta daikta?
nuo 6lt kainos, nera pirkt turbut tik vaistinese
****as
Rafinuotas, jei negaila kapeiku insidek interface ir turesi org valdyma nuo vairo mages kokibe kaip kompekto ar net geresne tik kaina biskium didoka
kapeiku aisku kad gaila… jei nebutu gaila nusipirkciau masina is salono su visais kiausiais
magas su usb
ebay kapeikas kainuoja
BLe per sita suda stokholme rusisku ciastuskiu gavau proga paklausyt. Kazkas kamstyje netoliese naudojo toki… px daiktas jei nesinori org mages plest.
FM modiliatorius. Naudoju Acme už 45lt berods, Garsas labai pakenčiamas, gal tik valdymas kiek nepatogus. O pultelis išvis kažkoks nesusipratimas…
kiek klauses tai traska
nu as kiek klausiau tai viskas zjbs… under, tai kad tu ten davei kazkoki kosmosa uz 300lt…
ebajuj gal ir pigiau rastum, bet uz tai daiktas Pajungi is mago galo, numeti i bardacioka, ikisi usb su stuke dainu ir dainuoji
is jebejaus uz 10 lt gali atsisiust is kinijos uz dar pigiau
kada ta stuka dainu praklausyt man idomu? Man per akis uztekadvo isirasyti i menesi po 2 naujus cd… O tas flesas, milijona dainu prisrasai, ir nezinai nuo kurio galo klausyt, ir kaip atrast megstama. Kitas minusas, kur mp3, o kur cd kokybe… belekaip skiriasi ant normalios aparaturos…
jus visi apie tas kinijas, o kaip man is kinijos konteineri baldu atsisiust, gal zinot kaip ieskoti kas uzsiima urmu baldu, technikos ir pan, ir kaip tuos zmones, ar imones kinijoj, ar tailande, ar malaizijoj kokioj surast?