Flashback........

Flashback…Apakęs

…jaaaaaaaaaaaaaa ka darote, kai buna flashbackai ???…a) sedate i inomarka ir vaziuojate iki artimiausios tarzankes kur visai neseniai su deep purpliais gerete gaiviosius gerimus ir buvote pac protingiausias…atidarote inomarkos kormushke ir sakote " ei biesai dopotopni imkite cervonca ant drato (samogeno)…kaip gyvenate ir kaip jus taipo kaipo galite?"…davolnas nuvaziuojate galvodamas “japona mat, tai jei man taip bus, tai jie mane sues”…brrrrrr …b) ant gazo nuvarote i kirpykla…bekerpant apziurinejate nukirptus plaukus su zilais plaukais ir bandote kirpejai irodyti, kad tai visai ne pradzia plikimo, o pas jus aukshta kakta ibo jus laaaabai protinga asaba… …c) ishpjaunate uz miesto ir varote demonishkai shypsodamasis…bet nuvare 70km. suprantate kad vaziuoti kaip ir nera kur… …d)bandote “katpedeleje” prikalti ant shakiu priesh 15 m. dulkinta Moteris…nes kazkaip atrodo, kad tai buvo kaip ir praeita savaite…bet gave paaishkinima gryztate namo ir bandote ish kitos buses atidaryte bufeta su uzrakintu brendzio buteliu, nes jau yra zinoma…kad jums FLASHBAKAS… ??? ??? ???

…tai kaip ??? Mirkt Juokiasi

kuriam laikui metu gerti ir vartoti sunkiuosius haliucinogeninius narkotikus.

…cia ne vien apie gaiviuju gerimu kulta, bet ir apie tai… …kad isijungus “chemical brothers” imi galvoti “kokio xujo ash senis besmegenis ju klausausi…yra gi Shulbertas ir Vagneriz” Nustebęs

dar Lizdeika sakė mokytiniams savo - “negraužkite ąžuolo žievės, nes paregėsite Patrimpą ir nudurnėsite”,

…eee…hmmm… Nekaltas…a kas tas flešbekas???..

flashbackas arba “stresnerio sindromas” - kai žiūri į knygą ir matai uošvienę.

…plet Piktas…neturiu uoshves Ne… …aaa…vadinasi man shita liga negresia Cha cha

flashbackas bonguuciai yra spindesio ishokimas ish samones…typo po menesio ar savaites nutraukus narkotikus (psichotropinius)…jie gali ne prie ko suveikti… delyras ko gero taippat Juokiasirashiau apie smagaus gyvenimo flashbaka bonguuciai Šypsena