Fl

Fl

ab daliwiam kaina derinama - autogidas.lt/bmw-530-e60-d-sedanas-2004-0124721248.html

kiek derinama?

juokauju, siaip px variantas varkei. Dar viens - autogidas.lt/ford-galaxy-mk3-vienaturis-2007-0124717936.htm l

tarkyngas bmw tik vestis nesinori… GeraiIdomu Rafiui negeda dar vazinet su savo senoliu, chebra nelazdavoja…

nu ir kur ta c kategorija desi? asskicker f1 pries pora dienu atpisau su savo senu truperiu e65 740d Cha cha

bet e65 dar tipo nepersena…? Nekaltas

rafis: pasidarai V5 ir gazuoji Šypsena

tevuk, kad bbs is to e60 plikas, net nesikuria ir be doku Juokiasi Daro varke nebybova nupirktas ir parveztas max uz kokiu 8k lt Kietas

Kad varke ir taip aisku, bet galima ir antra prasukt jei nera kas veikt Šypsena

asskicker, ka reiskia ne per sena? prie ko cia tas per sena? sena aisku ta e65, tikrai smagiau vaziuot man su pvz 3kl bmw 08metu su rida 100k. tevukas, pasidarai v5? ne taip paprasta ta v5 pasidaryt… nebent padirbinet, bet velgi… rizika del keliu kapeiku? jei padirbinet, geriau tada normalia su perkaltu numeriu padirbtinet. p.s. as pasata turejau, nebuvo v5, sake siusti dokumentus kazkokius,****usi as ten siunciau nieko nepadare lochai tie dvla.

Kad plikas, senas, nesikuria dar nzn kas su matoru ir taip toliau. Geriau paciam parsistumt is ten varkei tai bent zinosi kas per variantai b uvo daba uk iskrite ne vienas modelis e60/9x su water demage po 1-1,5k svaro Šypsena

Manjakas seki gal ten skelbimus? tingiu as ten sedet ir zaist, jei koks variants PM piesk bonka bus gera Šypsena

wtfgumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/2008-bmw-520d-m-sport-17 7bhp/1010545658

Pas mane buvo C cat. bet issiemiau V5 is dvla, ekspertizes nereikejo eit.

Tevukai neseku as ten skelbimu, man pasiulymai patys i pasta sukrinta Kietas

performance: trumpai eiga aprasyk del tos dvla, nes as nesu susidures. Einu as trumpiausiu keliu del v5 ar mot Cha cha Manja tai dv pavaryk ir man i pasta Šypsena Man is Danijos kartais pasiulo variantu, buvo 2 galaxiai uz 12 stuku litu. Vienas isejo isejo uz 14 kitas truputi pigiau Šypsena

C cat ir nereikejo VIC Juokiasi gal nebesvaigstam Cha cha tas pirmas bmw skenduolis, kiek pamenu uz 1900 svaru isejo

nzn rafi tu cia pas mus perki masinas kad gautum respecto is aplinkiniu, tai tiesiog garsiai pamasciau ar e65 tau dar nepersena…

kipsas> speju turejo but 13.250 funtu Cha cha