first
įdomus variantas, bet man asmeniškai nlb
tokio nenesiociau
Tikrai idomu,bet prie ko toki papuosala galima utu derinti? Juk i darba ar i mokykla su tokiu nenueisi
primena tokius kur ant uzuolaidu buna galai arba ant saliku. vienu zodziu baisu.
kasdienai sakyčiau per daug puošnus ir šventiškas. tačiau labai kruopštus darbelis
Matyti, kad norejai pagaminti kazhka originalaus ir neeilinio… Pavyko! Tik paprastai neeiliniu dalyku niekas nedaro, nes ju niekas nenori neshioti…
- ji reiktu nesiot TIKRAI ne mokykloj. 2) derinamas jis prie juodos. 3) pasidariau ji i svente. 4) neeilinius dalykus nesioja tas kas juos padaro. vat. man patinka as nesiosiu jau sugalvojau kaip kur ir kada .
Grazu Juk svarbiausia, kad daiktas patiktu, tiktu ir pritiktu
tam, kas ji nesios
nelabai nelabai
Maciau toki zurnale apie karoliukus. Nieko.
labai įdomu ir originalu
neeilinius dalykus paprastai nesioja ir neeiliniai zmones
finaki–> tai as is ten ir dariau pamaciau ir lb susizavejau. t-bag_lover–> aciu. lb miela
tikrai neilinis apuosalas graziai padarytas, tik fotkinti reikejo ant juodo drabuzio tikrai fantastiskai atrodytu, o seip saunuole esi tikrai kruopstus darbas
jo. perskaiciau komentarus ir neturiu ka bepridurti, nors… is principo IMANOMA viska suderinti. na matau darbo ideta, ir svarbiuasia kruopstaus darbo. man ASMENISKAI apatine dalis per sunkiai atrodo. jei uzdet dar kelias papildomas juosteles prie tos vienos, gal ir nieko atrodytu. svarbu tau paciai patinka, ir kad nepadesi ant lentynos dulkiu rinkt.
ritperliukas—> joa an juodo reikeja bet kazkaip persirenginet sunku bw pikačiū—> ce bus truputi kitaip pateiktas
durnai uzsidejau. jis bus ne prie pat kaklo suverztas o tox laisvesnis truputy.
Schnitzel Taj liux, kad kazhkur pritaikei ir turejai tam tikra minti padaryti kazhka patinkanchio butent tau
nervadea —> ce butent sventei dariau norejosi kazko neiprasto
saunuole