Firefox 4 Beta - išvaizda

Firefox 4 Beta - išvaizda

Naujoviška Firefox išvaizda. Tabus galima kaip ir seniau perjungt po adressbaru ir Meniu įprastą grąžint Šypsena Palaiko Aero Peak. O čia dar. Įdomu ar kuri kita naršyklė tokius perspėjimus parodo. ipix.lt/images/64247942.png

techcrunch.com/2010/07/23/firefox-tab-candy/?

Tab Candy įdomus dalykas, ypač kai pradeda kalbėt apie kitas galimybes. Co-browsingui net iškart sugalvojau panaudojimą tam tikruose žaidimuose, kai reik rasti kažkokią informaciją. Kai matai, kaip ieško kiti, gali atsirasti daugiau minčių. Dėl tabų grupių, būna ir man kartais tabų chaosas, bet dar ne tiek, kad tikrai reikėtų grupių. Kol kas man užtektų tik kažkokio pažymėjimo vienos grupės tabų tabų juostoj. Dabar tiesiog juos pats sugrupuoju, kad vienos temos tabai būtų šalia.

tie tabai virsuje turi paskirti-uzimti kuo maziau vietos. Chrome tai puikiai daro. Koks tikslas pas ff deti tuos tabus i virsu, jei virs ju dar kabo kazkoks mygtukas ir ta juosta gaunasi dvigubai platesne? Tab Candy tai labai idomus dalykas. Tik aisku su tais pasiulymais susijusiais su Tab’u grupe bus nelabai naudingas, nes dar kolkas nemaciau naudingu panasiu pasiulymu perkant viena daikta.

ne tik dėl vietos taupymo jie į viršų perstumti youtube.com/watch?v=HmgtW2Iw-kE

operos kopija…

Nemanai, kad kvaila tokius dalykus kaip kopija kopija kalbėt? Kopija ne kopija, renkamės tai kas geriausia.

69+, kalbant vien apie išvaizdą - tikrai panašu, kad taip. Šypsena

tik isvaizda ir turejau omeny… operos “meniu” uzrasas pakeistas i “firefox” uzrasa, o visas kitas vaizdas kaip ir vienodas…

Taigi, greičiausiai visi lygiuojasi į chromą… Cha cha

Iš tikrųjų išvaizda labai panaši į operos. Net bukmarkų mygtukas beveik identiškas.

pas opera meniu protingesnėje vietoje Šypsena turbūt dėl to firefox ir iškėlė aukščiau, kad nebūtų visai identiškas operai Cha cha

Aš Firefox temoj ir rašiau, kad dabar panašus į Operą Šypsena Nors kiti mygtukai tai nepasakyčiau. Vis tiek forward apvalus ir didesnis už back, kaip ir dabar, reload toks pat kaip ir dabar. Tik tas menu apjungimas į vieną mygtuką “paimtas” iš Operos. Nors, čia gi alpha, nežinia kiek kuriama, gal jie su Opera vienu metu sugalvojo tai Cha cha

nulykino iš operos Šypsenaopera rules, ypač mouse gestures Gerai

Yra ir kitose naršyklėse tie gestures…

FireGestures add-onas Firefoxe rules Cha cha

bet ne defaulte, o po ilgo searčinimo ir setupinimo. va šitas reikalas ff mane labiausiai ir erzina Liūdnasman turi būti visos features po instalo Šypsenaanyway, gerai atrodo ir tiek. lauksim stable. mažu tada normaliai naudosimės.

Firefox galima pasidaryt kaip operoj, kad kai uždarai tabą, su ctrl-z gražina atgal?

Ctrl+Shift+T