sakykit kokio min PC reikia, kad normaliai filmus veztu. pas mane cpu senukas amd k6-2 500mgz, ram 256mb ir video 32mb. kai ziuriu .avi per divx tai vienus filmus beveik nestabdo, o kitus nerealiai stabdo. tai ar cia mano pc per letas, ar galima koki kita codeka instalinti, kad butu geriau.
Esu matęs P166 su 32 Mb ram, filmai normaliai sukosi, bet ten OS buvo Linux .O ant tokio kaip tavo kompas , tai filmai iš viso neturėtų stabdyti.Pas mane darbe P 333MHz ir 64 Mb ram, videske 2 Mb ram, beveik visi filmai be problemų sukasi. OS-Win2K.
pas mane win98se, bet jau gal kokiu metus neperinstaliuotas. (letai kompas pradejo suktis, bet labai tingiu viska formatuoti, nes poto atstatyti viska kaip buvo; daug laiko reikia, kurio as neturiu). zodziu pas mane turi eiti normaliai. aisku.
P.S. pas mane divx 5v. ir divx player 2v.
pabandydiu per redhat paleisti.
bet ar gali buti, kad cia windozes man taip stabdo?
Jei AMD - bet kox Duron ar Athlon.
Jei Intel - hmm, PII ~350 ir toliau?
[quote] pas mane cpu senukas amd k6-2 500mgz, ram 256mb ir video 32mb. kai ziuriu .avi per divx tai vienus filmus beveik nestabdo, o kitus nerealiai stabdo.
[/quote]
Zhinau shia beda, draugeliui irgi panashiai buvo. Kai tik geresnes kokybes DivX, taip ir stabdo…Nieko nepadarysi, K6-2 sux
[quote] tai ar cia mano pc per letas, ar galima koki kita codeka instalinti, kad butu geriau.
[/quote]
Procas nepavelka…AMD su savo K6 tikrai neprilygo Intel Pentium II ar to meto Celeronams…
Juokingiausia shioj situacijoj, kai zhmones sako "tavo PC tikrai turi vezti visus filmus" Matosi, kad K6-2 nemate…Kiek gi galima kartoti, kad MHz dar ne viskas? Atrodo, kad pati AMD su savo Athlon/Duron tai jau irode, bet ne vistiek atsiranda naivuoliu…Tais laikais, kai AMD kepe savo K6, tikrai labiau apsimokejo pirkti Intel, nes K6 FPU ne ish tolo neprilygo Intelio…
kad k6-2 sux as supratau ji panaudojes kelis menesius, bet kompo apgreidui skirti bapkiu tikrai dabar negaliu, tai ir reikia kankintis. bet jei zinot tai dar patarkit kaip is "sudo isspausti gruda".
per start->programs->ffdshow->configuration
pasirenki codecs sudedi visur varneles ishskyrus mpeg ir raw
postprocessing gali automatini pasidaryt, nors kartoju geriem ripam (ir letiem komoam )nera butinas
uzdarai kita kart atsidarant su wimp ar koki kita kuris naudoja wimp pvz zoomplayer turetu naudot ji
gali dar uzdeti tray &… "show tray icon" tai tikrai zinosi kada naudoja