filmai per PC

filmai per PC

sakykit kokio min PC reikia, kad normaliai filmus veztu. pas mane cpu senukas amd k6-2 500mgz, ram 256mb ir video 32mb. kai ziuriu .avi per divx tai vienus filmus beveik nestabdo, o kitus nerealiai stabdo. tai ar cia mano pc per letas, ar galima koki kita codeka instalinti, kad butu geriau.

Esu matęs P166 su 32 Mb ram, filmai normaliai sukosi, bet ten OS buvo Linux Mirkt.O ant tokio kaip tavo kompas , tai filmai iš viso neturėtų stabdyti.Pas mane darbe P 333MHz ir 64 Mb ram, videske 2 Mb ram, beveik visi filmai be problemų sukasi. OS-Win2K.

pas mane 16MB vaizdo plokste, 128RAM, AMD 1Ghz ir filmai sukas kaip reijkia Šypsena siaip susiintsaliuok naujausius DivX codekus

DivX nepakrnktu, o siepturetu vezti

tai gal pas tave OS windows XP ar 2000, instaliuokis 98 ir nebestabdys

pas mane win98se, bet jau gal kokiu metus neperinstaliuotas. (letai kompas pradejo suktis, bet labai tingiu viska formatuoti, nes poto atstatyti viska kaip buvo; daug laiko reikia, kurio as neturiu). zodziu pas mane turi eiti normaliai. aisku.
P.S. pas mane divx 5v. ir divx player 2v.
pabandydiu per redhat paleisti.
bet ar gali buti, kad cia windozes man taip stabdo?

jei tiek laiko neperinstalinai, tai turbut ten visokiu programikiu yra kurios uzsikrauna kartu su windowsais ir eikvoja tavo kompo resursus.

postprocessing’a ant minimumo statyk ir nebus problemu, nes nafig jis reikalingas jei geras ripas

o per redhat’a tai mplayer aisku naudok ir xfree tikiuos bent 4.x

mgz? kas ce per dydis? o sejp taj kaltint linkes windoze Liežuvis Taip

sorry, bet nesupratau ka turi omeny…

na divx nuostuotose turi buti tox slaiuziklis ji ant minimumo nustumk
tixliai nepamenu nes divx’o puse metu nenaudoju pabandyk
http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/ffdshow/ffdshow-20021029.exe
turetu maziau proso naudot

1. tavo PC tikrai turi vezti visus filmus
  2. perinstaliuok windoze
  3. kartais filmai buna taip kreivai suripinti, kad ir pas man lagas buna neblogas (mano PC 1.2 Celeron, 384RAM, 64MB video)

teisybe
spausk visur ant default nustatymu.Maziau kompa uzkraus. Tiesa, jei naudoji wmp7 mesk ji nx

Jei AMD - bet kox Duron ar Athlon.
Jei Intel - hmm, PII ~350 ir toliau?

[quote] pas mane cpu senukas amd k6-2 500mgz, ram 256mb ir video 32mb. kai ziuriu .avi per divx tai vienus filmus beveik nestabdo, o kitus nerealiai stabdo.
[/quote]

Zhinau shia beda, draugeliui irgi panashiai buvo. Kai tik geresnes kokybes DivX, taip ir stabdo…Nieko nepadarysi, K6-2 sux Aš nekaltas

[quote] tai ar cia mano pc per letas, ar galima koki kita codeka instalinti, kad butu geriau.
[/quote]

Procas nepavelka…AMD su savo K6 tikrai neprilygo Intel Pentium II ar to meto Celeronams…
Juokingiausia shioj situacijoj, kai zhmones sako "tavo PC tikrai turi vezti visus filmus" Cha cha Matosi, kad K6-2 nemate…Kiek gi galima kartoti, kad MHz dar ne viskas? Atrodo, kad pati AMD su savo Athlon/Duron tai jau irode, bet ne vistiek atsiranda naivuoliu…Tais laikais, kai AMD kepe savo K6, tikrai labiau apsimokejo pirkti Intel, nes K6 FPU ne ish tolo neprilygo Intelio…

galima suspausti taip kad ir 1.5 GHz P4 stabdys…

kad k6-2 sux as supratau ji panaudojes kelis menesius, bet kompo apgreidui skirti bapkiu tikrai dabar negaliu, tai ir reikia kankintis. bet jei zinot tai dar patarkit kaip is "sudo isspausti gruda".

[/quote]

na divx nuostuotose turi buti tox slaiuziklis ji ant minimumo nustumk
tixliai nepamenu nes divx’o puse metu nenaudoju pabandyk
http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/ffdshow/ffdshow-20021029.exe
turetu maziau proso naudot

[/quote]

instalinau as ji. o tai ant kokio playerio reikia dabar leisti. ar reikia nurodyti koki codec naudoti.

per start->programs->ffdshow->configuration
pasirenki codecs sudedi visur varneles ishskyrus mpeg ir raw
postprocessing gali automatini pasidaryt, nors kartoju geriem ripam (ir letiem komoam Cha cha )nera butinas
uzdarai kita kart atsidarant su wimp ar koki kita kuris naudoja wimp pvz zoomplayer turetu naudot ji
gali dar uzdeti tray &… "show tray icon" tai tikrai zinosi kada naudoja

Problemų ieškok winduose.Pas mane amd450,192ram ir 4mb video,98se ir visi
filmai eina OK.