Filmai apie WWII

Filmai apie WWII

Prie "Apokalipses" tiktu ir "Elniu medziokle"

2 Odinas galiu pasakyti tik tiek, kad del to ir nekenciu Amerikieciu, kad jie labai daznai pasisavina nepelnyta slove, ir dabar tikras amerikietis tvirtai yra isitikines jog jo nacija stipriausia, pats snekejau su tokiais. Noriu pasakyti tik tai, jog dar nezine kaip butu jei prasidetu WWIII.

Z> kas del Japonijos,tai jei manes atmintis nepaveda,japonai tada turejo netgi labai rimtus ir agresoriskus ketinimus, o budai ir metodai kaip jie pradzioj skalbe amerikonus manau pranoksta pacius baisiausius kosmarus.Tik del atominiu bombu sutinku-eto byl perebor

a2lis ir Odinas> Alus Alus Alus

Be kalbu, kad kara laimejo rusai, nors jis galejo buti trumpesnis, jei Stalinas nebutu tox isitikines Hitlerio apgaulingais pazadais. O amerikonai tai visiskai "psshhyk"- atvyko i zemyna, kai jau viskas ejo i pabaiga… O kas Stalingrada laimejo, o kas Leningrado blokada istempe? Gal superamerikieciu tauta?..
Ir Enigma tikrai anglai nuknyso, o ne yankiai… blin nepatinka man jie.
O jei prakalbesim apie Japonija (Hiroshima ir Nagasaki), Koreja, Vietnama, Afganistana, Iraka…

Beje uz tas dvi atomines bombas as /bliiat ****@ susinervinau/ yankiu prezidentui kiausus nurauciau ir priversciau suvalgyt!!!

BR,
=Z=

U-571 apskritai filmas-klastotė. Enigmą nukniso tai anglai, o tenai ištisai jankiai dydvyrius laužia.Amerikiečių "dydvyriškas" dalyvavimas tiek WW I tiek WW II Europoje panašesnis į prizų susirinkimą, kai jau viskas aišku.Neturi ta nacija nei padorios istorijos, nei mitologijos tai ir leidžia cover’ius

Dekui a2li. Apokalipse maciau (tikrai jegiskas). Plonyte linija siaip sau. Kaip pasake vienas draugelis tai mazdaug "susirinko filosofu burelis ir isejo kariauti. Ir daugiau filosofavo nei saude"
Dar geri yra "Stalingradas", na aisku Rajanas nieko, vokieciu filmas "das boot" ar panasiai geras (u-571 tik blankus jo atspindys.

Ko jus cia taip prie karo patrauke?

Shindler’s List geras, o siaip yra daug geru senu rusisku (sovietiniu) filmu apie 2a PK

Kas gali pasiulyti kokiu rimtu (kartoju, RIMTU) filmu apie II pasaulini kara.
Dzekui!! Alus

Pagausiu,pagausiu Cha cha