Fiksuojamas rekordas
Fiksuojamas rekordas po kelių bokalų pirmą syki einate i wc?
po triju
siaip normaliai po 2 einu …
bet cia nesiekaint jokio rekordo
Siaip vidutiniskai varau po 4 zinoma kai greit geriu kai noriu nusigert jai labai pakenteciau galeciau dar koki viena susipylti
nafig kankint poooosle ? ajni po 2 bokalu kaip zhmogus… da mlia rekordus musht
kolkas lyderis tongas su bokalais
A siaip labai skirtingai kartais buna…galima ir po vieno nueit, o kartais tik po kokiu 3-4
as dazniausiai po 3 - 4
O man ir vieno uztenka
po 3-4
wajej gerai zinot, kai yra tuoletas… a kai buwo man su drauge - warem su marshrutke i fule (visi vyrai tik mes dvi tokios… ) geriam wisi kai reikalas… tik wa jie sustoja minutei , paeina du zingsnius ir gerai, reikalas padarytas , a mes… tai wa, ishtushtinti … tai wa gawos iki wilniaus nuo klajpedos nepalengvejo
tai kartais dar pavadina - tos kurios ne… 4 valandas. po shitiek alaus… net neisivaizduoju… (na mes bokalais negeriam, geriam bambaliais)
Man tai priklauso ne nuo kiekio, o nuo laiko. Vidurkis kazkur 1 val. ir nesvarbu 1-a ar 4-is isgeriau.
jo, teko viena karta ekspresu is kauno vilniun gryzti, tai ties elektrenais taip uzspaude, kad sustabdziau ekspresa ir kazkur uz vievio nubegau miskan. mikriake be manes sedejo vieni inosrancai baveik, todel likau nesuprastas, bet sekanti buteli visgi issitraukiau bematant… kita karta reiks traukiniu lekti - visgi wc pasitaiko…
2-3
jo… traukiniuose siuo atweju geriau
vis dar tebepirmauja tongas
bokalai .pasveikinkim jaunuoli.ir geriu uz tave
alaus.
Atsilo oras ir vel prasideda alaus gerimasir
pirmyniki apsi…imo
ir visgi as po 3-4
nu cia labai subtilus dalykas, nes kiekviena diena skirtingai, o siaip tai mazdaug po 3 einu nuleist gaza
Cia ka tau nuo alaus xujovata
,pivo bez vodki,dengi na veter