(ff)

(ff)

geda prisipazint, bet siandien toks, tik melynas, nupute mane kai vaika. BMW M6 Cabrio Angelas startavau nuo sankryzos, pirmavau pusmetriu kol pasiekiau 140km/h, tada jis pro mane praskrido, lyg vaziuociau 40km/h Liūdnas kokia geda

140km/h?

uzsimaniau i brazilijos arba rumunijos armija Girtasfishki.net/comment.php?id=31731

baik tu ka tu cia dedi sss dek geriau saab tu ka nezinojai? SAAB achujienos masinos Juokiasi

“geda pripazinti”, man butu geda wien statyt su tokiu Cha cha

trulikas, jis jauciu treciu krumpliu startavao, tai ties 140km/h pradejo krumplis normaliai dirbti ir Ufff

gerai pavaro… as tai pvz draginu tuscioj gatvei ir t.t ir net nematau spydiko nes yra ka veikti ir beto… o cia nuo sankryzos Cha chair pirmaujant pusmetriu paskui jis staiga pasapude nosa Cha cha Cha cha Cha cha tuoj parodysiu viska nufilmavom :uk.youtube.com/watch?v=8MctgF8fcbY

jauciu su OOOO a6 2.5tdi pusciau trulika jei dar speja i spidometra zhet Cha cha

tadeušai, ejakuliavau jau nuo savo aubės 66kw tdi power? Linksmybės

su astra 1.6i tai spedavau visur pazeti ir i spydika ir i maga ir i priesininka ir dar pasisypsoti Cha cha

as tai kai draginu tai i mergas ziuriu kurios aplinkui Šypsena kabint bandau Cha cha

tai is m6 ner ko noret,jau jis tai beleka ims Girtas

kaune su lambo salia sankryzoj stovejau, tai pirmus penkis metrus pirmavau, todel kad sokau i prieki dar kai dege geltona+raudona. bet uzsidege zalia ir Ufff Užsispyręs

o ko nespet ziuret, kai geleziniu vilku vaziuoji? kelias tiesus, masina automatas. dugna ispaudei ir laikaisi uz vairo Cha cha

oh jo… su automato iki 140km/h pusmetriu pries M6 pirmavo, ble Juokiasi

panasu kad nespaude jis ir man atrode kad labai nedaug as atsipleses, bet kai paspaude, tai tada supratau, kad ne ant to pataikiau. prie sviesoforo as nemaciau, kad ten m6

teko m6 isbandyt pries 2 metus. ziauru Šypsena

Juras<<< laimes zmogus esi Girtas cia ne *****a audzi 100 2.2