ferari neteisingai nubausta?
nesamone kokia taktika nori tokia renkasi neturejo jie gaut baudos. kaip jums atrodo?
ar cia turi omeny ta sumio lenkima? tada as uz tokias baismes. gi man rodos yra uzdrausti tokie fokusai ar ne?
del to lenkimo jie negalejo nieko prikishti bet dave bauda uz per daug agresyvia taktika
teisetai teisetai nubausta. reikia zaisti svariai!!! nors as uz ferrari bet vis tiek manau kad teisetai buvo nubausta.
Karoce jie nubausti buvo, kad ant pjedestalo lipo netvarkingai - pirma vieta uzemes Shumis stovejo antrojo vietoje, kurioje turejo stoveti Barichelas, kai tuometu tas stovejo shumio vietoje - ant pirmos pakylos ir dar jiedu susikeite tauremis. O shiaip jie daugiau nieko nepazeide ir tokia komandine taktika yra leistina del to jie ir nebuvo nubausti. Nubausti juos buvo grynai politinis sprendimas idan uzciauptu nepatenkintus ir nusivylusius shiuo sezonu, nes laimi ferrari. Tik man keista kodel shi karta niekas neshukavo kai ir dabar ferrari panaudojo komandine taktika ir shumiui neleido lenkti barichelo, nors buvo uz ji zymiai greitesnis. Ir shitame epizode labiausiai laimejo Ferrati nes shumis, kad ir nedaug, bet atsipleshe nuo persekiotoju, o barichelas juos smarkiai prisivijo. Taip, kad Ferrari vel paturejo visus, bet dauguma nieko ir nepastebejo. Bet tuom ash labai dziaugiuosi nes pirmas shi sezona bus shumis, o antras barichelas jei jie ir toliau taip maustys kitus. FORZA FERRARI !!!
Komandine taktika leistina, bet tai negrazhu Barichello atzvilgiu, qris turejo buti pirmas
pritariu nereikejo baust, kaip nekaip Barrichelo jau neturi sansu kovot del cempijono vardo
kaip kaip?
rubis cempionas?
tas verksniukas?
pakeliai man nuotaika… dekui…
Teisetai teisetai…tik va dar taskelius galejo atimt butu daug geriau
geriau kam? tau?
geriau tiems, kuriems nepatinka tokie sposai. butu kur kas maloniau, jei butu galima pasakyti, kad shumis pats laimejo cempionata be komandos ar baricelo pagalbos
barichello neblogiau dabar pawaro =] butu jau trecias medalis… o ten slykstu buwo…
/me pagailo barichello
justia a nuo katros vietos tu man taskeliu noretai nuimti??? ot koke inirtinga mergiote
siaubas… taves net liesti nenoreciau… tu nesijaudink, manes mergos netraukia…
o del tu tasku, tai ka jie padare netaip? jie tik pazaide ant pakylos. viskas… gavo 1 mln. bauda… ko jus cia keliat triuksma…
na tikriausiai viskas pagal taisykles, todel taskai islieka kaip buvo. kas del tos baudos… na tvarka yra tvarka, nemanau, kad galima va laipioti kas kur nori. tik 1mln tai siek tiek per daug
p.s. tave su pergale berods pasveikint reikia nors ir paveluotai - kaip suprantu esi ferariu fane iki paskutinio kruajo laso
dekui uz pasveikinima, ir tu teisingai supratai
nuotraukos viska pasako
nioo man tej pvz vysaj px baude ar nebaude… vystiek nieka bloga jiems nenutyko )