feislifts

feislifts

iblioviau feisliftinio galines lempas. Kaip sakot ar neregresavau? Cha cha buvo taip:banga.balsas.lt/files/clubmember/201307/51d5a39d480e7.jpg

jei rimtai,tai nesuprantu pats kurios graziau…cia FL su led eina ar ir senos led’dines?

kazkokia cia man Fzopa, o ne fl lIampos, rodos Cha cha

kaip išjungt tas *****as reklamas?

jau laikas i plovykla vezti - pora dienu praejo!

kai dega, ar nakti tai paliubomu turbut skiriasi, o diena tai ta pati xujne beveik. geriau uz tuos litus numirelius pasimciau 999 Cha cha

ubaggs, ne fzhopa Šypsenadr, priesfl buvo ir ledines ir paprastos man atrodo, lygiai kaip ir fl. Tiesa sakant net nezinau Cha cha

youtube.com/watch?v=9fxW5C6BZ-A&feature=player_embedded

o ne parduot ruosiesi? tai kam sitos nesamones? Šypsena o seip man ir fzhopa atrodo Cha cha

MindosaS, maziau klausinek Cha chao tai cia ant tiek gerai jeigu fzhopa ar ne? Cha cha

downgrade’as mano manymu Ne

Parduodant prarasi kelis kupčius, pamate kad kažkas paburta greitai uždaris skelbimą.

tai bl ar yra nors vienas kam juodos geriau uz baltas? be manes Juokiasi

nu p.x, man Cha cha

tipi sitos geriau? img809.imageshack.us/img809/4416/w7ww.jpg nu bbz Ne

man tos baltos toks biski validolis jis buvo Cha cha Siaip nezinau kuo vadovaujasi, bet nuo ackariko laiku, buvo pirmas ackarikas, gale lempos baltos, po facelifto tamsios, tada isejo sitas w211 lempos baltos, po facelifto vel juodas padare. Šypsena

Aisku, kad sitos naujos geriau Taip

Nu ant mano irgi juodo mb irgi pajuodintos buvo jau kai pirkau, man asmeniskai geriau atrodo Šypsena

STandartine gerEU Gerai dbr kaip china shit kazkaip atrodo Liūdnas